Κάποιες φορές, κάποιοι άνθρωποι είναι λες και θέλουν να φάνε τρολάρισμα, λες και θέλουν να δεχτούν καζούρα. Δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε διαφορετικά το ότι ο βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας και σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο κ. Διαμαντής Καραναστάσης, έχει επιλέξει το όνομά του στο Instagram να είναι Diamond Karanastasis.

Θα έπρεπε να θεωρείται ως και αμάρτημα αυτή η επιλογή. Όχι μόνο για έναν βουλευτή που οφείλει να δείχνει σοβαρότητα. Αλλά για οποιονδήποτε άνθρωπο έχει περάσει την ενηλικίωση. Φανταστείτε ο Νότης Μηταράκης να έγραφε το όνομά του στα social Notice Nosearakis ή η σύντροφός του να το έκανε Life Konstantopoulou.

Εμείς, ως παιδιά που δεν μπορούν να συγκρατηθούν ενώπιον τέτοιων επιλογών και να μη γελάσουν, όσο διαβάζαμε το Diamond Karanastasis μας ήρθαν πολλά στο μυαλό και καταλήξαμε στα ακόλουθα 6, στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται καν τα προφανή όπως η ταινία James Bond ή το Diamonds in the Sky της Rihanna.

To γνωστό στριπτιτζάδικο

Δεν ξέρουμε αν υπάρχει ακόμα. Δεν το ξέρουμε δηλαδή καθόλου, δεν έχουμε πάει, κάτι φίλοι από χωριό μας το είπαν. Αλλά Diamond ένα ήταν και είχε αφήσει εποχή στη Συγγρού.

Το 50% των πορνοστάρ που έχουν επιλέξει ως καλλιτεχνικό ψευδώνυμο το Diamond

Δεν θέλουμε να κάνουμε namedropping, αλλά υπήρξαν και υπάρχουν ακόμα κάποιες που θεωρούν εαυτούς αδαμάντινους ως προς την παρουσία τους στη βιομηχανία αυτή.

Τα Diamond League στον στίβο

Εντάξει, τέτοια σύνδεση κάνουν μόνο ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου και ο Μαμουζέλος, αλλά είμεθα φίλοι του κλασικού αθλητισμού και το μυαλό μας πήγε αυτόματα εκεί.

Την εταιρεία που έβγαλε την έξυπνη σήτα από την ανάποδη

Ο Διαναντής Καραναστάσης έγινε Diamond, η Diamant A.E. δεν πήρε τον εύκολο δρόμο του Diamond. Ίσως γιατί είχε κατοχυρώσει κάποιος άλλος το όνομα. Οπότε το έκανε Diamant λες κι είναι στην Καρδίτσα.

Κάτι 15χρονα που μεταφέρουν τα ονόματα τους στα αγγλικά στα social

Έχουμε δει πολλά κορίτσια στα social που έχουν κάτι ονόματα όπως Diamond Κυριακοπούλου ή Freedom Πασπατίδου ή Sunday Τσιμπλάκου που τα βάζουν για να ψαρώσουν τους συμμαθητές τους.

Την ταινία Blood Diamond, αλλά αν την είχε γυρίσει ο Όμηρος Ευστρατιάδης

Diamond Karanastasis μπορεί να ταίριαξε στο καστ της σειράς για τον Λέοναρντ Κοέν και την Ύδρα, αλλά στο Blood Diamond με ΝτιΚάπριο και Τζένιφερ Κόνελι δεν θα κολλούσε παρά μόνο αν ήταν κάποια παρωδία ή το 8ο sequel.