Αν η μέρα σου μέχρι τώρα δεν έχει εξελιχθεί τόσο καλά και θα ήθελες να δεις κάτι που θα σου φτιάξει τη διάθεση, τότε η παρωδία του James Corden με την Kim Kardashian είναι αυτό που ζητάς. Για την ακρίβεια, Kim, Kris Jenner και Kylie Jenner μαζί με τον οικοδεσπότη του The Late Late Show, έφτιαξαν ένα τρομερά χιουμοριστικό βίντεο.

Κardashians και Targaryens είναι οι δύο ισχυρές οικογένειες της μικρής οθόνης. Γι’αυτό και κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα για να γίνει ένα ωραίο combo. Στο βίντεο λοιπόν γίνονται πρωταγωνιστές του House of The Dragon, του HBO, με τον Corden να υποδύεται τον βασιλιά Keith Targashian του Westeros ενώ η Kim τη μικρότερη αδερφή του, η οποία θέλει τον σιδερένιο θρόνο για τον εαυτό της.

Η Kris υποδύεται τη μητέρα τους, τη «Momager of Dragons», η οποία θέλει τα παιδιά της να τα πάνε καλά. Η Kylie εμφανίζεται στο τέλος για να κλέψει τον θρόνο.

Η Kim εμφανίστηκε στο The Late Late Show την περασμένη εβδομάδα για να συζητήσει τη νέα σεζόν των The Kardashians, καθώς και τον χωρισμό της με τον Pete Davidson. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η σταρ του ριάλιτι είπε στον Corden ότι αυτή τη στιγμή δεν ψάχνει να βγει ραντεβού επειδή θέλει απλώς «να χαλαρώσει». Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Kim  αναφέρθηκε στην προσέγγισή  της για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. Έχει κληθεί πρόσφατα για  υπερβολική χρήση νερού  κατά τη διάρκεια της ξηρασίας στην Καλιφόρνια και για χρήση ιδιωτικού αεροπλάνου.