Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει ό, τι μπορεί προκειμένου να μεγαλώσει τα παιδιά της μετά το διαζύγιό της με τον Κάνιε Γουέστ και με τις δυσκολίες στην συνεπιμέλεια.

Κατά την άποψή της, το να έχει ένα αγόρι μια ανδρική φιγούρα στη ζωή του είναι εξαιρετικά σημαντικό και αυτό λείπει αυτή τη στιγμή από τους γιους της, Σαιντ και Σικάγο.

Ενώ ο Γουέστ είναι ένας απών πατέρας που απολαμβάνει μια εντελώς νέα ζωή με τη νέα του σύζυγο, Μπιάνκα Σενσόρι, ο Σαιντ και ο Σικάγο μεγαλώνουν με τη μητέρα τους και δεν έχουν μια πατρική φιγούρα από τη ζωή τους.

Η τηλεπερσόνα αντιμετώπισε το πρόβλημα με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς αποφάσισε να προσλάβει έναν άντρα για νταντά ή αλλιώς manny.

Κιμ Καρντάσιαν: Ο manny και ο Κάνιε

Ο όρος «manny» δεν είναι καινούργιος, είναι το αντίστοιχο του nanny αλλά στο αρσενικό, που ουσιαστικά δουλειά του είναι να φροντίζει παιδιά.

Συγκεκριμένα, σε ένα νέο επεισόδιο της σειράς «The Kardashians», η Καρντάσιαν δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο για μένα να είμαι πολύ αυστηρή και να πειθαρχώ πολύ. Οι γονείς μου δεν ήταν καθόλου αυστηροί και μερικές φορές επειδή είμαι πολύ απασχολημένη».

Και πρόσθεσε: «Θα ήταν καταπληκτικό αν είχα έναν σύντροφο που θα με έβγαζε από τη μέση και θα αναλάμβανε και θα το χειριζόταν, αλλά, ξέρετε, δεν μπορεί να συμβεί έτσι.

Νομίζω ότι το νοικοκυριό μου και ακόμη και η οικογένειά μας είναι πολύ γυναικοκρατούμενη.

Πρόσφατα προσέλαβα μια νταντά. Ήθελα πραγματικά έναν άντρα γύρω μου που θα τα έπαιρνε και θα τα πήγαινε στα σπορ, και φοβόμουν πάρα πολύ να το πω αυτό στον πατέρα τους. Όταν έφερνε τα παιδιά, ο Κάνιε συστήθηκε.

Έπαιξαν δύο εναντίον δύο με τον Σαιντ και αυτόν. Ήταν τόσο καλός μαζί του, όπως: “Έι, αν πρόκειται να βοηθήσεις να μεγαλώσει ο γιος μου” -επειδή του έδωσε την μπάλα πολύ εύκολα ή κάτι τέτοιο- του είπε: “Μην το κάνεις αυτό, βάλ’ τον να την πάρει μόνος του. Είναι κάποιοι από τους κανόνες που θα ήθελα κι εγώ”. Και εγώ έλεγα: “Ω, Θεέ μου, εντάξει”».