Αν ίσχυε εδώ ο εταιρικός κανονισμός, τότε ο Kanye West θα έπρεπε να υποβάλλει την παραίτησή του από τις μετοχές της εταιρείας του, της Yeezy, ενώ θα έπρεπε να απολυθεί η Bianca Censori, η 27χρονη υπάλληλός του που φαίνεται ότι παντρεύτηκαν πριν μερικά 24ωρα.

Παρόλο που δεν υπάρχει πουθενά επίσημη καταχώρηση για τον γάμο τους, υπήρξε τελετή με λίγους μάρτυες που έγινε στην Καλιφόρνια και οι δυο τους πήγαν και για ένα ρομαντικό «μήνα του μέλιτος» σε ένα πεντάστερο resort στη Γιούτα, όπου η διαμονή κοστίζει 6.000 δολάρια τη βραδιά για τις σουίτες.

Γιατί κανείς όμως δεν είχε ακούσει μέχρι σήμερα για τη σχέση του με την Bianca Censori;

Για την ακρίβεια, είχε μιλήσει ο ίδιος, αλλά δεν την είχε αναφέρει ως πρόσωπο. Πριν ένα μήνα, είχε κυκλοφορήσει τραγούδι με τίτλο Cencori Overload, όπου, μεταξύ άλλων, οι στίχοι αναφέρουν ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ πριν παντρευτεί γιατί αυτό του επιβάλλει η θρησκεία του. Κι ο ίδιος είχε κάνει μια αντίστοιχη δήλωση πριν μήνες, πως δεν θα έχει καμία σαρκική επαφή εκτός γάμου.

Κι εδώ ίσως να βρίσκεται η απάντηση στο γιατί παντρεύτηκε την 27χρονη Cencori, η οποία μάλιστα είναι και επικεφαλής αρχιτεκτονικού σχεδιασμού στη Yeezy και είναι η δεύτερη κοπέλα του μετά το διαζύγιο με την Kim Kardashian, που μοιάζει πολύ μαζί της.

Λέγεται ότι στήθηκε αυτή η ανεπίσημη τελετή, για να μπορέσει να κάνει σεξ μαζί της και πηγές στο εξωτερικό αναφέρουν πως αντίστοιχα ζητήματα υπήρξαν και με προηγούμενες σχέσεις του σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο.

Άλλοι υποστηρίζουν πως η Bianca κάνει ό,τι και η Julia Fox, μια πράξη αλληλεγγύης προς την Kim. Η Julia Fox είχε δηλώσει ότι θέλησε να γοητεύσει τον Kanye West και να τον αποπροσανατολίσει, ώστε να σταματήσει να ενοχλεί την Kim μετά το διαζύγιό τους.

Kanye West

Ποια είναι η Bianca Censori και γιατί μοιάζει τόσο με την Kim;

Η Censori είναι μια 27χρονη από την Αυστραλία, που μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Μελβούρνης και Λος Άντζελες. Στη Μελβούρνη ζει η οικογένεια της, την οποία οικογένεια εκπροσώπησε η αδερφή της σε μια δήλωση σχετικά με τον γάμο. «Είναι πολύ σπουδαία νέα για την αδερφή μου και για την οικογένεια μας, αλλά θέλουμε να διατηρήσουμε μια ιδιωτικότητα προς το παρόν».

Στη Μελβούρνη επίσης, πήγε στο κολλέγιο και γενικώς κινήθηκε σε ιδιωτικά σχολεία από μικρή ηλικία. Πριν δουλέψει στη Yeezy, όπου πήγε το 2020, είχε εργαστεί στην DP Toscano Architects και ως σύμβουλος σχεδίου στην Kelektiv, ενώ από το κολέγιο έχει ξεκινήσει μια δική της σειρά από κοσμήματα και το έχει παράλληλα με την αρχιτεκτονική για έξτρα εισόδημα.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια, η μεταμόρφωσή της εξωτερικά, είναι εμφανής. Έχει αλλάξει η μύτη της, το πρόσωπό της, τα οπίσθια της. Μόνο το στήθος της δεν χρειάστηκε να το κάνει Kim-alike, αφού, σύμφωνα με όσα λέει φίλη της στη Dailymail, είχε από μικρή ηλικία ανεπτυγμένο στήθος. Έβαψε μέχρι και τα μαλλιά της σκούρα σαν της Kim πριν μερικά χρόνια, ενώ και οι στυλιστικές της επιλογές είναι προς τα εφαρμοστά ρούχα που αναδεικνύουν τις καμπύλες της.

Το έτερο κοινό χαρακτηριστικό; Ότι η Bianca έχει μια μαμά, μια αδερφή και μια ξαδέρφη, που όλες μαζί θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν την αυστραλιανή εκδοχή του Keeping Up With The Kardashians.

Kanye West

Από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι παντρεύτηκε με τον Kanye West, πλήθος κόσμου της σχολιάζει στις λίγες δημοσιεύσεις που έχει στο Instagram ότι είναι πιο όμορφη από την Kim, η ίδια όμως έκλεισε εντελώς το προφίλ της.

Kanye West

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Pamela Anderson: Τώρα είναι η δική της ώρα να μιλήσει – Κυκλοφόρησε το trailer του ντοκιμαντέρ στο Netflix

Shakira: Η δήλωση για τη σχέση της με τον Pique από το 2020 που «γύρισε μπούμερανγκ»

Jeremy Renner: Μπορεί να χρειαστούν και δύο χρόνια για να επανέλθει πλήρως από τα τραύματά του