Μια ερωτική σκηνή ήθελαν να γυρίσουν για την ταινία πορνό που ετοίμαζαν και όλα πήγαν θεόστραβα. Η πορνοστάρ Dani Dabello αποκάλυψε όλη την αλήθεια στους ακολούθους της στο Instagram και το μόνο σίγουρο από αυτά που είπε είναι ότι τον παρτενέρ της πρέπει να τον άκουσε όλο το τετράγωνο, αλλά μετά την πράξη. Όπως επίσης και ότι η ταινία πορνό μετατράπηκε σε τρόμου…

«Θέλω να σας γνωρίσω την Betty. Είναι ο πύθωνάς μου. Έχει μήκος περίπου τρία μέτρα. Ποτέ προηγουμένως δεν είχα κάποιο πρόβλημα σχετικά μ’ εκείνη να έχει δαγκώσει κάποιον ή κάτι μέχρι σήμερα», εξήγησε αρχικά η Dabello με το φίδι να κάθεται φρόνιμο και τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν ανάλογα φρόνιμο κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψης που είχε. Όπως εξήγησε, ο ερωτικός της σύντροφος βρισκόταν στο σπίτι της και γύριζαν μια ερωτική σκηνή. Μέχρι εδώ, όλα καλά και όλοι ευχαριστημένοι.

Τελειώνοντας, ο παρτενέρ πήγε να κάνει το μπάνιο του και βγαίνοντας εξέφρασε (ο καψερός) την επιθυμία να αγγίξει λίγο το φίδι. Η Dabello δεν του χάλασε το χατίρι, του το έδωσε στο πιάτο και μπήκε και η ίδια για ένα γρήγορο ντουζ.

Αφού περιεργάστηκε τον φίλο της ιδιοκτήτριάς του, ο πύθωνας αποφάσισε να επιτεθεί σε κάτι που προεξείχε. Και τον δάγκωσε εκεί που φαντάζεστε.

«Πέρασαν μερικά λεπτά και τελικά την “ξεκολλήσαμε” και την έβαλα και πάλι πίσω στο “κλουβί” της, αλλά υπήρχαν αίματα και έπρεπε να τα καθαρίσουμε».

Σπλάτερ…