Πως δημιουργείται ένας ψεκασμένος; Γεννιέται ή γίνεται; Οι ιδιότητες του είναι εργοστασιακές ή επίκτητες; Υπάρχει κληρονομικότητα ή πρόκειται για επιδράσεις του περιβάλλοντος; Τους κάνουν έτσι οι λαβύρινθοι του μυαλού τους ή η οικογένεια, το σχολείο, ο κύκλος τους; Άγνωστο.

Γράφει ο Δημήτρης Καμπουράκης

Δεν υπάρχουν έρευνες επί του θέματος, ούτε στατιστικές. Εξάλλου και να υπήρχαν, η κοινότητα των ψεκασμένων δεν θα τις αποδέχονταν ποτέ. Αποστρέφονται κάθε ερευνητική ομάδα, αποκηρύττουν κάθε επιστημονικό συμπέρασμα. Εμπιστεύονται μόνο όσα εκείνοι σκέφτονται.

Τι ποσοστό του γενικού πληθυσμού καλύπτουν οι ψεκασμένοι; Ασαφές και αυτό. Όταν οι δημοσκόποι ρωτούν ποιος είναι εναντίον των εμβολίων, το ποσοστό τους φτάνει το 20%. Αλλά είναι αυτό ασφαλές κριτήριο για τον αριθμό τους; Αμφίβολο.

Σε παλιότερες έρευνες, το ποσοστό αυτών που πίστευαν ότι μας ψεκάζουν είχε φτάσει στο 35%. Ήταν όμως η περίοδος της σεισάχθειας, των λεφτόδεντρων και των τσάμικων, που όλοι δήλωναν ψεκασμένοι για να επιβιώσουν. Οι αψέκαστοι κρύβονταν για να αποφύγουν το λιντσάρισμα.

Εγώ το θέτω στην μικρο-κλίμακα του καθενός μας. Κάθε σπίτι έχει τον ψεκασμένο του, κάθε τμήμα στην δουλειά μας επίσης. Ομοίως κάθε παρέα και κάθε οικογενειακή συγκέντρωση. Συνήθως αρκεί αυτός ένας για να τα κάνει όλα μαντάρα. Αν πρόκειται για φανατικό ζηλωτή θα διαλύσει την μάζωξη, αν πρόκειται για μουλωχτό με χαμηλά επίπεδα αυτοεκτίμησης, θα σου χαλάσει την καλύτερη στιγμή του φαγητού με την κουφή του ερώτηση ή με το χαμηλόφωνο συμπέρασμα του.

Στο μυαλό του ψεκασμένου, η δομή της ανθρώπινης κοινωνίας είναι πολύ απλή. Χωρίζεται σε δυο στρατόπεδα. Το ένα στρατόπεδο αποτελείται από πανίσχυρα αόρατα κέντρα φαιάς ουσίας που αποφασίζουν και το δεύτερο αποτελείται από το ανθρώπινο κοπάδι που είναι μαριονέτα των σατανικών αυτών δυνάμεων.

Στον κόσμο του ψεκασμένου δεν υφίσταται ανθρώπινη αυτενέργεια, ούτε η σχέση αιτίου και αιτιατού, δενυπάρχουν θεσμοί, ούτε κανόνες, ούτε νόμοι, δεν υπάρχειιστορική εξέλιξη, δεν υπάρχει καν η έννοια του τυχαίου. Όλα γίνονται από κάποιους, για κάποιο λόγο.

Ο ψεκασμένος γνωρίζει με ανατριχιαστική ακρίβεια τους λόγους για τους οποίους τα αόρατα κέντρα λαμβάνουν αυτές τις σατανικές αποφάσεις. Ας πούμε, για να πλουτίσει ο ήδη δισεκατομμυριούχος ενενηντάχρονος Τζώρτζ Σόρος διαλύει την μια χώρα μετά την άλλη. Οι Σκοπιανοί ψεκασμένοι πιστεύουν ότι διαλύει την χώρα τους προς όφελος της Ελλάδας, οι Έλληνες συνάδελφοι τους ότι διαλύει την Ελλάδα προς όφελος των Σκοπίων.

Άλλο παράδειγμα. Για να ελέγξει ο Μπιλ Γκέιτς τον κτηνοτρόφο μπάρμπα-Μήτσο στα Τζουμέρκα, την ξυπόλυτη κυρά-Πιλάρ στην φαβέλα του Μεξικού ή τον αποσκελετωμένο γέρο-Πρανάι στους λασπότοπους της Καλκούτας, ισοπεδώνει τον πλανήτη φτιάχνοντας τον Covid και μετά διοχετεύει στο κορμί των κακορίζικων θυμάτων του υγρά τσιπάκια μέσω των προ-κατασκευασμένων εμβολίων του για να τους έχει του χεριού του. Τι πιο λογικό;

Η απέχθεια των ψεκασμένων απέναντι στα συμμετοχικά και δημοκρατικά πολιτικά συστήματα είναι θρυλική. Σιχαίνονται την αστική δημοκρατία και τις αξίες της δυτικής κοινωνίας, περισσότερο απ’ όσο οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας σιχαίνονται την σκορδαλιά.

Εμπιστεύονται και δοξάζουν μόνο ελάχιστους πολιτικούς άνδρες ή γυναίκες στον πλανήτη και στην χώρα τους. Διαλέγουν πάντα δικτατορίσκους, δικτακτορίζοντες ή απλώς παρανοϊκούς, όπως τον Τραμπ, τον Πούτιν, την Λεπέν, τον Μπολσονάρου, τον Ερντογάν, τον Πολάκη.

Καμιά φορά οι ψεκασμένοι μεταναστεύουν πρόσκαιρα σε κόμματα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Καμένου ή την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου, κατά βάση όμως προτιμούν τον εισοδισμόσαν τους παλιούς Τροτσκιστές ή την αυτόνομη πολιτική τους πορεία.

Ανά τον κόσμο αμιγή εμφανίζονται κατά καιρούς διάφορα κόμματα ψεκασμένων. Έχουν μικρή εμβέλεια και μεγάλη πλάκα. Επίσης συχνά-πυκνά, μεγαλύτερα κόμματα με ελαστικές αρχές και μειωμένη αίσθηση πολιτικού ορθολογισμού, ρίχνουν δίχτυα για να τους τσιμπήσουν στην κάλπη τους. Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε, αλλά το 2015 αυτά πήραν την εξουσία στην Ελλάδα.

Οι ψεκασμένοι έχουν ασίγαστο μίσος εναντίον των μέσων ενημέρωσης, τα οποία κατακεραυνώνουν με την μανία χούλιγκαν που θεωρεί τον διαιτητή εξαγορασμένο από τους αντίπαλους. Οι δημοσιογράφοι είναι στην κορυφή της λίστας του μίσους τους, δίχως όμως να παραλείπουν τους συγγραφείς, τους διανοούμενους, τους γιατρούς, τους μηχανικούς. Σε γενικές γραμμές, η επιστήμη και ο ορθολογισμός τους φέρνουν ανατριχίλα.

Αν και έχουν θαυμαστή γνώση της παγκόσμιας ιστορίας των συνωμοσιών, τους έχει διαφύγει παντελώς ηπληροφορία ότι στην Ευρώπη κατέφθασε κάποτε κάποιος κύριος ονόματι Διαφωτισμός. Κατά τούτο, συνεχίζουν να ζουν ευτυχέστατοι στον Μεσαίωνα τους, τοποθετώντας τον εαυτό τους στην θέση της Ιεράς Εξέτασης.

Το γεγονός ότι ακόμα δεν καίνε Εβραίους, μάγους, μάγισσες, επιστήμονες, δημοσιογράφους, γιατρούς και διάφορους τύπους που λένε ότι η γη είναι στρογγυλή, είναι ζήτημα συγκυριών. Θα το κάνουν ευχαρίστως με την πρώτη ευκαιρία.

Απέναντι στην θηριώδη δύναμη των πανίσχυρων παγκόσμιων κέντρων που χειραγωγούν την ανθρωπότητα, οι ψεκασμένοι δεν έχουν να αντιπαραθέσουν παρά την αδιασάλευτη πίστη τους, την διαρκή τους επαγρύπνηση, τα υπόγεια δίκτυα πληροφόρησης τους και τις παρτιζάνικες μεθόδους πολέμου.

Οι πιο τολμηροί απ’ αυτούς το παίζουν IRA ή Μπάαντερ Μάινχοφ ή Φωτεινό Μονοπάτι απ’ το Περού. Στρατολογούν φαρμακοποιούς για σαμποτάζ, καίνε μάσκες στους δρόμους όπως οι Χιτλερικοί έκαιγαν βιβλία, σκαρφαλώνουν τις σκοτεινές νύχτες σε ταράτσες με σχοινιά σαν να είναι ΛΟΚατζήδες. Κάθε μπουκαλάκι εμβολίου κατεστραμμένο, κάθε μάσκα τσαλαπατημένη και κάθε κεραία 5G καρβουνιασμένη, είναι γι αυτούς ένας μικρός Γοργοπόταμος.

Οι υπόλοιποι απλώς twittάρουν χωμένοι στην ασφάλεια και την ανωνυμία του καναπέ τους ή σπάνε τα νεύρα των κανονικών ανθρώπων. Όπως οι μασόνοι συστήνονται όταν στην χειραψία βάζουν δάκτυλο στο εσωτερικό της παλάμης του συνομιλητή τους, έτσι κι αυτοί αναγνωρίζονται από την διακίνηση της φράσης ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

Η ενδελεχής παρατήρηση είναι το υπερόπλο τους. Σαν τους αστυνομικούς που από μια τυχαία τρίχα πάνω στον καναπέ βρίσκουν τον μίτο της εξιχνίασης του φοβερού εγκλήματος, έτσι και οι ψεκασμένοι ανακαλύπτουν τα ίχνη της παγκόσμιας συνωμοσίας στα πιο φυσιολογικά και καθημερινά πράγματα. Βλέπουν τα αθέατα, αποκρυπτογραφούν τα απόκρυφα.

Η ουρά που αφήνει ένα αεροπλάνο μετουσιώνεται σε υγρό που κατευθύνεται στα κεφάλια μας (κι ας είναι σαφές ότι είναι καυσαέριο σαν του αυτοκινήτου τους), ένας ποδοσφαιριστής που σκοντάφτει στο χορτάρι αποκαλύπτει την φονικότητα του εμβολίου (κι ας ην έχει εμβολιαστεί), ένα ψαλίδι πάνω στο τραπέζι που μετακινήθηκε ενώ ο εμβολιασμένος περνούσε δίπλα του αποδεικνύει την ύπαρξη του μικροτσίπ στο μπράτσο του(που τραβάει τα μέταλλα). .

Όλα αυτά είναι αξιώματα, που θα πει δεν χρειάζονται απόδειξη. Πως ο θρησκόληπτος βλέπει τα σύννεφα και πιστεύει ότι σχηματίζουν την μορφή της Παναγίας, έτσι και ο ψεκασμένος βλέπει μια πέτρα στην φωτογραφία του Άρμστρονγκ στο φεγγάρι και πιστεύει ότι έχει την απόδειξη ότι ο άνθρωπος ποτέ δεν πήγε εκεί πάνω, αλλά όλα γυρίστηκαν σε στούντιο.

Οι ψεκασμένοι είναι αντιγκλομπαλιστές (global=παγκόσμιο). Κι επειδή ο κόσμος μας είναι παγκόσμιος, διαφωνούν με τα πάντα γύρω τους. Προτιμούν ασυζητητί ένα μεσαιωνικό πετσόκομμα χωρίς αναισθητικό, παρά μια υπερσύχρονη ρομποτική τηλε-εγχείρηση αν αυτή πρόκειται να γίνει με την χρήση 5G.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμάτας που απέρριψε την εγκατάσταση 5G στην πόλη για να μην αλλοιωθεί το φρόνημα των Καλαματιανών, κατέχει το αριστείο ανδρείας της παγκόσμιας κοινότητας ψεκασμένων. Ακολουθεί από κοντά ένας δικηγόρος των Αθηνών, που τα τελευταία δυο χρόνια έχει κάνει 2500 μηνύσεις και αγωγές σε όποιον έχει μιλήσει από τηλεοράσεως για την ύπαρξη του κορονοϊού.

Από κοντά και η Ραχήλ Μακρή που διατύπωσε το περίφημο αξίωμα «το εμβόλιο φταίει για την διάδοση του Covid». Πρόκειται για ρήση ισάξια του «ο κύβος ερήφθη» του Ιουλίου Καίσαρα ή του «Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές» του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Είναι η ίδια πολιτικός των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ που το 2014 είχε καλέσει τον λαό να στήσειοδοφράγματα ώστε να εμποδίσει τους Γερμανούς μνημονιακούς να μας κλέψουν τις αρχαιότητες της (άδειας) Αμφίπολης.

Παλιότερα οι ομάδες των ψεκασμένων ζούσαν σε συνθήκες σχετικού απομονωτισμού. Καφενείο, ρούγα, γήπεδο, δυο πεταχτές κουβέντες στον δρόμο, μια στήλη εφημερίδας, τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του. Πώς να μεταδοθεί η παρα-πληροφορία και πώς να γίνει κοινό κτήμα;

Ενώ τώρα η αντίδραση τους στην παγκοσμιοποίηση περνά μέσα από τα κατ’ εξοχήν παγκοσμιοποιημέναδίκτυα πληροφόρησης. Το Facebook, το Twitter το Instagram, το Youtube. Κατά βάθος είναι Λενινιστές, αφού ως γνωστόν ο Λένιν είχε διατυπώσει το αξίωμα «οι καπιταλιστές θα μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε».

Ακολουθώντας το Λενινιστικό δόγμα το λοιπόν, η χαζή παγκοσμιοποίηση προσφέρει στους εχθρούς της τα μέσα για να την καταποντίσουν στα τάρταρα. Πλάκα-πλάκα τώρα, τα social media είναι για τους ψεκασμένους ό,τι η ζέστη και η υγρασία για τα κοπάδια της ακρίδας. Ιδανικός βιότοπος για υπερπληθυσμό.

* Διάβασε ολόκληρο το άρθρο στο νέο Nitro που κυκλοφορεί στα περίπτερα.