Ζούμε σε σκοτεινές εποχές. Αυτό συνηθίζουμε να λέμε για την εποχή μας και νομίζω πως σε αυτή τη φράση πρέπει να συμπεριλάβουμε και το ότι μια κουταμάρα στο TikTok φτάνει να γίνεται πρώτο θέμα σε όλα τα σάιτ και να κάνουμε καταγραφή στις εσωτερικές έριδες μιας επιχείρησης, ενός μαγαζιού όπως το Scorpios Music Bar.

Ο κόσμος έμοιαζε πιο αγνός ένα μήνα πριν που δεν το γνωρίζαμε το Scorpios Music Bar. Γιατί μετά το αρχικό βίντεο που είχε πλάκα, ωραία, γελάσαμε όλοι, λέγαμε και τις ατάκες με φίλους και τα σχετικά, η κατάσταση ξέφυγε, αρχίσαμε να συζητάμε για το αν έχει ή δεν έχει κονσομασιόν, μετά ήρθε το βίντεο με το giveaway χρημάτων σε έναν ανήλικο και μέσα σε δύο 24ωρα φτάσαμε να ασχολούμαστε – οι ιστοσελίδες δηλαδή που βλέπουν ότι το όνομα πουλάει στο κοινό και είναι στα trends – με το γιατί έφυγε από το μαγαζί η κοπέλα του αρχικού βίντεο και με το ότι επέστρεψε με δόξα και τιμή.

Δεν θέλουμε να γίνουμε αυτοί οι τύποι που λένε ότι κάτι που συμβαίνει και απασχολεί την επικαιρότητα, γίνεται για να μας αποπροσανατολίσει από κάτι άλλο πιο σημαντικό. Αλλά είναι εμφανές πως οι άνθρωποι που χειρίζονται την επιχείρηση σε επίπεδο μάρκετινγκ, έχουν μια ευφυΐα στην διαχείριση κάποιων καταστάσεων.

@scorpiosmusicbarbackup

Χαρά και τσαχπινιά στο μαγαζί μας με όλα τα κανάλια εδώ για την επιστροφή του συλλεκτικού μοντέλου μας! @Ayaz_Music_Official #scorpiosmusicbarathens #μπαμ #girls

♬ πρωτότυπος ήχος – Ayaz_Music_Official

Το Scorpios Music Bar μας παίζει στα δάχτυλα

Μόλις έπεσε το κράξιμο για το giveaway και κατέβασαν το βίντεο που είχαν ανεβάσει στο TikTok, μέσα σε 2-3 μέρες ήρθε στην επιφάνεια η «απόλυση» της Μαρίνας, έγινε σοσιαλμιντιακά της Αννίτας Πάνια, υπήρξε ένα ξεκατίνιασμα και δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο μέρες, η Μαρίνα ήταν και πάλι μέλος του μαγαζιού.

Δηλαδή μέσα σε τόσο λίγο διάστημα, η ιδιοκτήτρια που η Μαρίνα υποστήριζε ότι την έδιωξε γιατί καρπωνόταν όλη τη δόξα, την επανέφερε και στήθηκε βίντεο με σόου. Δύο γυναίκες που λένε πως γνωρίζονται τόσα πολλά χρόνια και έχουν συνεργαστεί, τα έσπασαν τόσο άσχημα και τα ξαναβρήκαν τόσο γρήγορα. Και, όλως τυχαίως, η επιστροφή της άσωτης έγινε σε μια μέρα που είχαν μαζευτεί κανάλια στο μαγαζί για να μιλήσει η ιδιοκτήτρια στους δημοσιογράφους.

Μάρκετινγκ σε άλλο επίπεδο, θα πω εγώ και ένα μπράβο στο Scorpios Music Bar που βλέπει ότι τσιμπάμε με το παραμικρό και μας γλεντάει.