Δύο μήνες μετά την εις βάρος της ετυμηγορία που της επιδικάζει ποσό 15 εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο θα πρέπει να δώσει στον Johnny Depp, η Amber Heard βλέπει διαρκώς πόρτες να κλείνουν στο Χόλιγουντ, έχει χάσει παντελώς την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και των στούντιο παραγωγής και χωρίς να διαθέτει κάποιο απόθεμα από την καριέρα της, θα πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις για να αποπληρώσει τον πρώην σύζυγό της.

Μια απ΄αυτές αφορά την πρόταση που της έχει γίνει να παίξει σε ταινία πορνό. Εδώ και δύο εβδομάδες έχει κυκλοφορήσει μια φημολογία που εσχάτως επιβεβαιώθηκε, σύμφωνα με την οποία η Zen Models, ένα πρακτορείο εκπροσώπησης πορνοστάρ και μοντέλων, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την θέση πίεσης στην οποία βρίσκεται η Heard και της προτείνει να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία, δίνοντας της μάλιστα αμοιβή που θα αποπλήρωνε το 72% περίπου του ποσού (δεδομένου πως ο Depp θα της δώσει 2 εκατομμύρια, πρακτικά το χρέος της είναι 13 εκατομμύρια δολάρια) που καλείται να δώσει στον Depp.

Όπως αναφέρει μια αυστραλιανή φυλλάδα, η Pop Topic, η Zen Models έχει καταθέσει πρόταση 9 εκατομμυρίων δολαρίων για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία με τίτλο High Voltage. «Έχουμε έρθει σε επαφή με κάποιες εταιρείες παραγωγής ενήλικου περιεχομένου που θέλουν να προσφέρουν συμβόλαιο στην κ. Heard για να γίνει μέρος της ενήλικης βιομηχανίας. Θέλουμε να προσφέρουμε στην Heard μια λύση σε κάποια από τα προβλήματα της, ενόσω αναζητούμε νέα πρόσωπα», δήλωσε η Veronica Madarian, επικεφαλής της Zen Models.

Αυτή τη στιγμή προφανώς και η Amber Heard δύσκολα θα αποδεχτεί τέτοια προσφορά, ιδίως από τη στιγμή που έχει καταθέσει έφεση και περιμένει να ξεκινήσει ένας νέος μίνι γύρος, ενώ ελπίζει πως η αποστροφή της βιομηχανίας του Χόλιγουντ προς το πρόσωπό της, θα αλλάξει στο μέλλον. Ή ότι θα μπορέσει να βρει στην Ευρώπη κάποιες ευκαιρίες.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως, όπως ο Depp είναι τώρα στα πάνω του κινηματογραφικά,  μια ταινία με την Amber Heard, θα προκαλούσε επίσης τεράστιο ενδιαφέρον στο ευρωπαϊκό κοινό, μιας και το αμερικάνικο την έχει ήδη κάνει cancel.

Αν όμως τα πράγματα στο εγγύς μέλλον συνεχιστούν έτσι για την Amber Heard, ίσως η πρόταση να αρχίσει να της φαίνεται δελεαστική!

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Johnny Depp – Amber Heard: Δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν μηνύματα του ηθοποιού με τον Marilyn Manson

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Ξαναπαντρεύονται ένα μήνα μετά τον γάμο τους στο Λας Βέγκας – Θα στηθεί τριήμερο γλέντι

Amber Heard: Δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο παρά τα εκατομμύρια που χρωστάει στον Depp