Το καρό έχει την γοητεία του διαχρονικού και για τον λόγο αυτό είναι από τα trend που επανέρχονται συχνά με μικρές διαφοροποιήσεις κάθε φορά. Τον τελευταίο καιρό τα gingham dress που μας παραπέμπουν σε πικ νικ, εξοχή και ψάθινα καλαθάκια έχουν κατακτήσει τις καρδιές και τις ντουλάπες μας. Τα βλέπουμε παντού από fast fashion brands μέχρι εγχώριες και ξένες celebrities αλλά και μεγάλους οίκους του εξωτερικού. Εξάλλου, ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε μια τόσο girly τάση που όμως κρύβει μέσα της και retro στοιχεία;

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι είναι από τα πολύ αγαπημένα μας κομμάτια των συλλογών του δικού μας, Βασίλη Ζούλια που έχει το ταλέντο να δίνει νέα πνοή σε all time classic και vintage σχέδια.Midi, κοντά και μακριά φορέματα, crop top, mini φούστες, ακόμα και πέδιλα, κλασικά αλλά και πιο σχεδιαστικά κομμάτια για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει και σου ταιριάζει.

Φόρεσε το μακρύ, καρό σου φόρεμα με ψηλά πέδιλα που θα δώσουν μια elegant νότα στο outfit σου. Σε ρούχα με έντονα print προτιμάμε να φοράμε ζώνη που δίνει σχήμα και έτσι δεν «χανόμαστε» μέσα σε αυτά.

Οι ολόσωμες φόρμες έχουν επίσης θέση στις καλοκαιρινές μας επιλογές και μιας και αναφερόμαστε σε ένα είδος ρούχου που συνήθως είναι πιο casual προτίμησε να το συνδυάσεις με φλατ σανδάλι, flatforms ή sneakers. Μην ξεχνάς ότι τα ψάθινα καπέλα και οι τσάντες είναι στα must have!

Μακριές ή κοντές, με βολάν ή σε ίσια γραμμή αγαπάμε τις gingham φούστες και ειδικά όταν συνδυάζονται με λεπτομέρειες από άλλα υφάσματα που σπάνε την μονοτονία του καρό και κάνουν το ρούχο πιο ενδιαφέρον.

Για το τέλος άφησα τον πιο safe αλλά και ιδανικό συνδυασμό. Εσπαντρίγιες που αγκαλιάζουν το πόδι, ψάθινη τσάντα, το gignham dress σου και έχεις ένα ολοκληρωμένο look που μπορεί να φορεθεί από το γραφείο μέχρι την βόλτα σου στα σοκάκια κάποιου νησιού.

Δες στην gallery και πάρε ιδέες