Ψάχνεις αυτό το κάτι που θα δώσει διαφορετική πνοή στο καθημερινό σου outfit; Δεν υπάρχει λόγος να φοράς συνέχεια σορτσάκια και crop μπλούζες. Μπορείς να επιλέξεις πιο stylish κομμάτια, που είναι κατάλληλα και για φωτογραφίες στο Instagram. Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά στο κάθε ρούχο που θα σε βοηθήσουν να βρεις το κατάλληλο, το οποίο θα φοριέται και σε ένα meeting αλλά και το βράδυ για ποτό.

Τα τρία βασικά «κλειδιά» που χρειάζεσαι για το απόλυτο καλοκαιρινό look είναι ένα φόρεμα της επιλογής σου, σκουλαρίκια και φυσικά σανδάλια. Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω και με λίγες απλές κινήσεις (και πειραματισμό) μπορείς να δημιουργήσεις το απόλυτο. Το θετικό που έχει το καλοκαίρι είναι άλλωστε ότι με λίγα αξεσουάρ, και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, μπορείς να δημιουργήσεις outfits που κάνουν την διαφορά.

Φορέματα με φουσκωτά μανίκια

Έχουν μπει για τα καλά μες στη ζωή μας, ενώ κάθε καλοκαίρι είναι μια από τις must επιλογές. Δίνουν έναν πιο παιχνιδιάρικο αέρα στην εμφάνισή σου, και σε κάνουν το επίκεντρο χωρίς πολλή προσπάθεια. Μπορείς να το βρεις σε πολλά χρώματα, αλλά αυτό που προτείνουμε για μια πλήρως καλοκαιρινή εμφάνιση είναι το κλασσικό άσπρο. Θα κάνει αντίθεση με το μαύρισμά σου και θα το αναδεικνύει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να φορέσεις ένα ζευγάρι χρυσών κρίκων και τα αγαπημένα σου αρχαιοελληνικά – θα πρότεινα- σανδάλια. Μπορείς να πας παντού έτσι σωστά;

Ένα μάξι φόρεμα

Είτε είναι με puffy μανίκια είτε όχι, ένα ανάλαφρο μάξι φόρεμα είναι ότι πρέπει για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. Μπορείς να επιλέξεις ένα μονόχρωμο – σε χρώμα που να κάνει αντίθεση με την επιδερμίδα σου – ή κάποιο εμπριμέ. Όποιο και αν επιλέξεις συνδύασε το με ένα flat σανδάλι ή με εσπαντρίγιες.

Παρά τον καύσωνα που μας ταλαιπωρεί, μην ξεχνάς ότι υπάρχουν μέρες και νύχτες που ο καιρός είναι πιο κρύος. Το αεράκι των νησιών καμιά φορά θερίζει το βράδυ. Τι μπορείς να κάνεις για αυτό; Επέλεξε ένα φόρεμα με μακριά φαρδιά μανίκια.

Πειραματίσου με τα παπούτσια

Υπάρχουν άπειρες επιλογές: από πλατφόρμες μέχρι και σανδάλια με μεταλλικές λεπτομέρειες και κορδόνια που δένουν μέχρι την γάμπα. Υποδήματα που διαθέτουν αυτές τις μικροσκοπικές αλλά ισχυρές λεπτομέρειες, θα δώσουν στο γλυκό λουλουδάτο φόρεμα σου μια πιο fashion αισθητική. Ένα έντονο αξεσουάρ κάνει πάντα την διαφορά. Μέχρι και τα αγαπημένα σου μποτάκια μπορείς να φορέσεις. Όλα επιτρέπονται!

Κάνε το κάτι παραπάνω

Εντάξει τα παπούτσια και τα σκουλαρίκια είναι απλά για σένα και τα έχεις συνηθίσει. Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν για να διαφοροποιηθείς; Πρόσθεσε μια ζώνη. Όπως και στα χειμωνιάτικα outfits η ζώνη μπορεί να κάνει το πιο απλό φόρεμα να φαίνεται υπερπαραγωγή. Μην ξεχνάμε μάλιστα ότι κολακεύει και την σιλουέτα. Είτε αυτή είναι μια απλή δερμάτινη ζώνη ή απλά μια μεταλλική αλυσίδα, θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίσεις.