Αν φοράς t-shirt και είσαι τύπος γυμναστηριακός ή εν γένει της άθλησης, θα έχεις εντοπίσει αρκετές φορές ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, ειδικά στις πολύ ζεστές ημέρες. Τα t-shirt καλύπτονται από ιδρώτα. Κι όταν έξω έχει πολλή ζέστη, τα ιδρωμένα ρούχα δεν επιτρέπουν στην ζέστη να φύγει από το σώμα και να δροσιστεί, άρα δυσκολεύεσαι περισσότερο να συνεχίσεις.

Αν όχι όλοι, σίγουρα η πλειοψηφία των ανθρώπων θα έχει σκεφτεί ότι πρέπει να βγουν ρούχα που να αντέχουν στον ιδρώτα. Αυτές τις σκέψεις και ανάγκες άκουσε η Under Armour, το brand με τις πιο ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις, και κατέληξε στην εξελιγμένη σειρά τεχνικών ρούχων Iso-chill.

t-shirt isochill

Πρόκειται για μια σειρά που διασφαλίζει ότι όποιος φοράει αυτά τα ρούχα, θα είναι προστατευμένος από τα καιρικά φαινόμενα, δροσερός και άνετος. Είτε κάνει έντονη άσκηση είτε έχει πάει για ένα χαλαρό τζόκιν.

Πώς το πετυχαίνει αυτό το Iso-Chill; Διαθέτει μικροσκοπικές μπλε κουκκίδες που λειτουργούν διαχέοντας τη θερμότητα και προσφέρουν μια ανάλαφρη αίσθηση δροσιάς, επιτρέποντας στον αθλούμενο να διατηρεί και να αυξάνει την απόδοσή του, μειώνοντας το επίπεδο εφίδρωσης και υπερθέρμανσης στο σώμα.

Πώς κρατάει δροσερό το t-shirt η τεχνολογία Isochill

Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία Isochill σπάει την κατασκευή του ρούχου μέχρι τις κλωστές, εισάγοντας ένα αποκλειστικό νήμα που κυριολεκτικά απομακρύνει τη θερμότητα από το σώμα με τον ίδιο τρόπο που ο πάγος τραβάει τη θερμότητα από τα υγρά. Η ομάδα καινοτομίας προϊόντων της Under Armour ανακάλυψε ότι μια νάιλον ίνα σε σχήμα κορδέλας διασκορπίζει καλύτερα τη θερμότητα, κάνοντας το δέρμα σας να νιώθει δροσερό.

Έτσι, όταν φοράς τα ρούχα, λειτουργούν όπως το δροσερό σεντόνι τις καλοκαιρινές νύχτες. Σε ηρεμεί και συνεχίζεις απρόσκοπτα αυτό που θες να κάνεις. Και το εντυπωσιακό είναι πως αυτό διαρκεί όλη τη μέρα.

Η τεχνολογία Iso-Chill είναι ένα ακόμα επίτευγμα της Under Armour, αφού και το design τους είναι εξαιρετικό. Σε επίπεδο design, μιλάμε για ρούχα με κομψές γραμμές και μοντέρνα αισθητική που ταιριάζει σε όλα τα φύλα.

t-shirt isochill

Το Iso-Chill είναι ένα must have item για τη γυμναστηριακή σου έκδοχη και θα δεις στην πρώτη κιόλας στιγμή πόσο διαφορετική είναι η αίσθηση και η απόδοσή σου στις ασκήσεις. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Με τα ρούχα τεχνολογίας UA Iso-Chill, οι ζεστές μέρες μπορούν να είναι δροσερές και η προπόνηση έξω γίνεται χωρίς σκοτούρες και σου επιτρέπει να βελτιώνεσαι.

t-shirt

Η σειρά Iso-Chill της Under Armour σε περιμένει στο δίκτυο καταστημάτων της Under Armour, σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα και στο online shop της εταιρείας.