Το 6ο τεύχος του Nitro Magazine κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 18/12 με την κυριακάτικη έκδοση της RealNews εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για την επανακυκλοφορία του που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2021. Μετά τους Κωνσταντίνο Αργυρό, Ελένη Φουρέιρα, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, στη θέση του εξωφύλλου θα βρεθεί η Μαρία Σολωμού.

Η Μαρία Σολωμού φωτογραφίζεται για περιοδικό για πρώτη φορά τα τελευταία 6 χρόνια, με σέξι εσώρουχα, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα κατά των στερεοτύπων. Στη συνέντευξή της μιλάει για το podcast και τις ερωτικές συμβουλές που δίνει, για την εποχή που η τηλεόραση δεν παραδεχόταν πως όσα λέει είναι σωστά, για τον γιο τους που ενηλικιώνεται και για τον Mente Fuerte.

Μαρία Σολωμού

Στις μέσα σελίδες θα βρείτε συνεντεύξεις με τον Λάκη Γαβαλά, τον Διονύση Ατζαράκη και τους ηθοποιούς Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Κωνσταντίνο Μπιμπή και Χάρη Χιώτη σε μια κοινή συνέντευξη με όσα λεν’ οι άντρες μεταξύ τους.

Μια πλούσια θεματολογία με φωτογραφικά αφιερώματα, με μόδα, με κριτική ματιά γύρω από τα πολιτικοκοινωνικά φαινόμενα της εποχής και με αιρετικά θέματα, έρχεται να πλαισιώσει τις συνεντεύξεις σε ένα τεύχος που θα αποτελέσει το χριστουγεννιάτικο σου ανάγνωσμα.

* Το Nitro Magazine θα κυκλοφορεί από Δευτέρα 19/12 στα περίπτερα στην τιμή των 5.5 ευρώ

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο νέο τεύχος του Nitro: «Το σεξ παίζει βασικό ρόλο στην ηλικία που βρίσκομαι»

Toquel στο Nitro Magazine: «Οι Αλβανοί είναι το new black, όσοι πάνε να κάνουν cancel την τραπ, θα αποτύχουν»

Φάνης Λαμπρόπουλος στο Nitro Magazine: «Είναι κουραστικό να μου σφυρίζουν στον δρόμο, προσπαθώ να μην δείχνω διαθέσιμος»

Κόνι Μεταξά στο νέο τεύχος του Nitro: «Μπορεί να έκανα πλαστική στο στήθος μου, αλλά δε με αφορά να είμαι όμορφη»