Είναι γεγονός ότι η πανδημία έχει πάει πίσω πολλές σειρές και ταινίες, που είχαν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν νωρίτερα – ακόμα και χρόνο- , με γυρίσματα να ακυρώνονται και τις παραγωγές τους να πλήττονται. Η ανυπομονησία των τηλεθεατών είναι τεράστια, ενώ πολλοί έχουν φτάσει να βλέπουν σε λούπα τα επεισόδια των προηγούμενων κύκλων για να μην ξεχάσουν την πλοκή. Η ανάγκη για νέες σειρές είναι επιτακτική, καθώς μέσα στο 2021 παρακολουθήσαμε ότι υπήρχε, και πολλές από αυτές δεν ανταποκρίνονταν στα υψηλά μας στάνταρ. Ναι, λοιπόν, μετά από δυο καραντίνες καταφέραμε να γίνουμε οι πιο σκληροί κριτικοί ταινιών. Ποιες είναι, όμως, οι σειρές που αναμένονται να μας καθηλώσουν;

La casa de Papel

Όσο mainstream και αν έχει γίνει αυτή η σειρά, και πέρα από τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί μετά την κυκλοφορία της τέταρτης σεζόν, το φινάλε της αναμένεται να είναι καθηλωτικό. Ειδικά, αν έχεις παρακολουθήσει τις προηγούμενες σεζόν, ακόμα και αν σε απογοήτευσαν, θα έχεις μείνει με την αγωνία και θα απορείς που θα καταλήξει τελικά η «τέλεια ληστεία». Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από τον Αύγουστο του 2020, και τελικά το πρώτο μέρος της πέμπτης σεζόν θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, και το επόμενο τον Δεκέμβριο.

Sex Education

Έρχεται η τρίτη σεζόν – επιτέλους- στις 17 Σεπτεμβρίου, μετά από ενάμιση χρόνο “παγώματος”. Η ανακοίνωση έσκασε μέσα από το Twitter, δίνοντας μια γεύση από το τι πρόκειται να δούμε. Βλέπουμε, λοιπόν, τους γνωστούς πρωταγωνιστές με τις σχολικές στολές τους, οπότε καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχουν αλλαγές στο main cast, ενώ αναμένονται και νέες προσθήκες.

Lord of the Rings

Το ακούσαμε και δεν το πιστεύαμε. Μετά από δύο δεκαετίες ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» επιστρέφει με σειρά στο Amazon Prime, η οποία προσπαθεί να ανταγωνιστεί την HBO πριν από την κυκλοφορία του «House of the Dragon» prequel της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones». Θα επικεντρώνεται στη δεύτερη εποχή της Μέσης Γης πριν δηλαδή από τα γεγονότα του βασικού μυθιστορήματος.

Peaky Blinders

Τα γυρίσματα της έκτης και τελευταίας σεζόν καθυστέρησαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως και η κυκλοφορία της. Δυστυχώς, δεν θα δούμε τον Thomas Shelby και την «συμμορία» του στους δρόμους του Birmingham πριν το τέλος του 2021. Από την σειρά θα υπάρξουν αισθητές απώλειες, καθώς όπως έγινε γνωστό η Helen McCrory, που έπαιζε τη Polly, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο αν έχουν γυριστεί σκηνές με τον χαρακτήρα της.

The walking dead

Ακόμα μια σειρά που «αναστήθηκε» και επανέρχεται με την τελευταία 11η σεζόν μετά από χρόνια. Το πρώτο μισό της έρχεται στο AMC στις 22 Αυγούστου 2021 και το δεύτερο στα μέσα του 2022. Εκτός από τους κλασικούς πρωταγωνιστές, που κατάφεραν και επιβίωσαν, έρχονται νέα πρόσωπα, που θα φέρουν τις δικές τους ιστορίες.

https://www.youtube.com/watch?v=cTcbJzLS5eg