12 χρόνια μετά την τελευταία ταινία «Χάρι Πότερ», η Warner Bros. βρίσκεται πλέον σε συζητήσεις για τηλεοπτική σειρά στο HBO Max. Αν και είναι κάτι που συζητιέται χρόνια, φαίνεται πως πλέον η συμφωνία είναι πολύ κοντά, όπως αποκάλυψε το Bloomberg.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κάθε σεζόν της σειράς θα βασίζεται σε ένα από τα επτά βιβλία της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Ο επικεφαλής της Warner Bros., Κέισι Μπλόιζ, βρίσκεται σε συζητήσεις προς το παρόν με τη συγγραφέα, χωρίς να έχουν δώσει ακόμα και επίσημα τα χέρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρόουλινγκ, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα εξαιτίας των τρανσφοβικών της σχολίων, θα εμπλακεί στη δημιουργία της σειράς, αλλά δεν θα συμμετέχει στην παραγωγή της. Πάντως, σε αντίθεση με το franchise «Fantastic Beasts», η σειρά Χάρι Πότερ θα επαναπροσαρμόσει την ιστορία που είχε ήδη προβληθεί στη μεγάλη οθόνη από τους Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint από το 2001 έως το 2011.

Για την Warner Bros, η σειρά θα είναι το μεγάλο της στοίχημα, ενόσω ετοιμάζει τη νέα της στρατηγική, η οποία θα ανακοινωθεί την επόμενη Τετάρτη. Πρόκειται για  νέα μεγάλη streaming πλατφόρμα, η οποία θα δημιουργηθεί από τη συνένωση του HBO Max και του Discovery+. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, το όνομα της νέας πλατφόρμας θα είναι Max.