Η ζωή της θρυλικής Marilyn Monroe συνεχίζει να απασχολεί μέχρι και σήμερα, δηλαδή 40 χρόνια μετά από τον θάνατό της. Ακόμα ένα ντοκιμαντέρ για την ιστορική ζωή της πρόκειται να κυκλοφορήσει. Λέγεται ότι επιλύει ένα μυστήριο στο οποίο ακόμη και η Marilyn αναζήτησε απαντήσεις.

Αυτό δεν είναι άλλο, από την ταυτότητα του βιολογικού της πατέρα. Γεννημένη ως Norma Jeane Baker, μεγάλωσε σε ανάδοχες οικογένειες, καθώς η μητέρα της πάλευε να τα βγάλει πέρα. Η Label News ολοκλήρωσε την παραγωγή του «Marilyn, Her Final Secret», ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας μίας ώρας που περιγράφει λεπτομερώς την έντονη αναζήτηση του πατέρα της σταρ, σύμφωνα με το Variety.

Ακόμα, φέρεται να αποκαλύπτει τα αποτελέσματα ενός τεστ DNA. Η εταιρεία παραγωγής είπε στο ρεπορτάζ ότι οι παραγωγοί επεξεργάστηκαν μια τρίχα της Marilyn -που πήρε το άτομο που την ταρίχευσε το 1962- για να εξαγάγει το προφίλ DNA της και στη συνέχεια το συνέκριναν με δείγμα σάλιου από το δισέγγονο του υποτιθέμενου πατέρα της, Charles Stanley Gifford. Ο σκηνοθέτης, Francois Pomès, επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή ανακάλυψε ένα «οικογενειακό μυστικό».

Ο Pomès είπε ότι αυτό που τον συνεπήρε περισσότερο ήταν «η αντίδραση της οικογένειας του Gifford, η οποία ήταν συγκλονισμένη από αυτά τα αδιάψευστα στοιχεία». Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στο γαλλικό κανάλι Toute l’Histoire.

Το ντοκιμαντέρ δεν έχει καμία σχέση με το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix, «The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tape», σε σκηνοθεσία Emma Cooper.  Αυτή του Netflix περιλαμβάνει «συνεντεύξεις που δεν είχαν ακουστεί στο παρελθόν από τον στενό της κύκλο», αποκαλύπτοντας νέες λεπτομέρειες για τη ζωή της και για τις ημέρες πριν από τον θάνατό της, στις 4 Αυγούστου 1962. Ακόμα διαπραγματεύεται τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τον θάνατό της, που εμπλέκουν την Μαφία και και τον πρόεδρο των ΗΠΑ, John F. Kennedy.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Squid Game: Ο σκηνοθέτης του ετοιμάζει μια «βίαιη» ταινία βασισμένη σε μυθιστόρημα του Umberto Eco

Netflix – Top 10: Οι σειρές και οι ταινίες που «τρεντάρουν» αυτήν τη στιγμή

Bella Hadid: Κάνει ντεμπούτο στη μικρή οθόνη με guest σε γνωστή σειρά