Έρχεται το Sisterhood of Dune: The Mindkiller, η prequel σειρά του Dune. Ακούγεται έντονα εδώ και καιρό πως μετά την μεταφορά του Dune στην μεγάλη οθόνη από τον οραματιστή σκηνοθέτη Denis Villeneuve, θα έρθει και μία τηλεοπτική σειρά για τις Bene Gesserit, την αδελφότητα στην οποία ανήκει η μητέρα του πρωταγωνιστή Paul Atreidis.

H Warner Bros. θέλει να επεκτείνει τον φανταστικό κόσμο του Frank Herbert και εκτός από την τριλογία Dune η οποία έχει προγραμματιστεί, θα δούμε και μια mini σειρά στην tv.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στην δημοσιότητα το giantfreakinrobot και κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου, ο Villeneuve έχει ήδη αναλάβει να σκηνοθετήσει τον «πιλότο», το πρώτο επεισόδιο της σειράς η οποία θα φέρει το όνομα «Sisterhood of Dune: The Mindkiller».

Ο προηγούμενος τίτλος που ήθελε η εταιρία ήταν Dune: The Sisterhood, αλλά μετά την επιτυχία του blockbuster στις κινηματογραφικές αίθουσες θεώρησαν ότι το κοινό είναι προετοιμασμένο και για έναν πιο δημιουργικό όνομα.

Η σειρά θα αφορά τις Bene Gesserit, τις «μάγισσες» του Dune οι οποίες ενορχηστρώνουν τα πολιτικά δρώμενα. H Λαίδη Τζέσικα, η μητέρα του Πωλ Ατρείδη είναι μία από αυτές και μάλιστα από τις πιο ισχυρές, σύμφωνα με την προφητεία.

Το Sisterhood of Dune: The Mindkiller θα διαδραματίζεται πριν τα βασικά γεγονότα του Dune, θα είναι δηλαδή prequel. Αν και δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις για το cast της σειράς, λέγεται πως το studio ψάχνει να την «επανδρώσει» μόνο με γυναίκες ηθοποιούς, καθώς οι Bene Gesserit είναι αδελφότητα γυναικών. Αναζητούν δύο χαρισματικές ηθοποιούς με ερμηνευτική ηλικία λίγο πριν τα 30 και μία μεγαλύτερη να παίξει την βασική ιέρεια.

Sisterhood of Dune

Οι Bene Gesserit όπως εμφανίστηκαν στην ταινία Dune του 1986 σε σκηνοθεσία David Lynch.

O ιστότοπος Giantfreakinrobot υποστηρίζει πως η πληροφορία είναι έμπιστη και διασταυρωμένη, χωρίς όμως να έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις από το studio ή τους υπεύθυνους της σειράς.

Το Sisterhood of Dune: The Mindkiller θα αρχίσει τα γυρίσματά του κατά τα τέλη του 2022 και θα κυκλοφορήσει την πλατφόρμα του HBO Max αργά το 2024.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Better Call Saul: Ρεκόρ έκανε η πρεμιέρα του 6ου και τελευταίου κύκλου για το AMC+

Sex Education 4: Θα είναι αυτή η τελευταία σεζόν; Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής

Elite: 5 πράγματα που στην πραγματικότητα είναι παράνομα αλλά στην σειρά θεωρούνται νορμάλ