Τον τεράστιο αριθμό των 1.4 εκατομμυρίων τηλεθεατών έφερε στην νέα πλατφόρμα AMC+ του ομώνυμου τηλεοπτικού δικτύου η πρεμιέρα του 6ου και τελευταίου κύκλου του Better Call Saul. Η spin-off σειρά του Breaking Bad είναι για πολλούς ακόμη καλύτερη από τον προκάτοχό της.

Οι fans περίμεναν πάνω από 2 χρόνια για την επιστροφή του κυνικού δικηγόρου και των περιπετειών του. H έκτη σεζόν ήταν αρχικά να κάνει την πρεμιέρα της το 2021, όμως λόγω Covid-19 καθυστέρησε. Θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη, με το δεύτερο να προβάλλεται στις 11 Ιουλίου 2022.

Στον αριθμό ρεκόρ που σημείωσαν οι συνδρομές στο AMC+ ενδεχομένως να συνέβαλε και η αποκάλυψη ότι στην τελευταία σεζόν θα κάνουν εμφανίσεις και ο Bryan Cranston με τον Aaron Paul. Οι δύο ηθοποιοί, που υποδύθηκαν τον Walter White και τον Jesse Pinkman αντίστοιχα στο Breaking Bad, ήταν φυσικό να εμφανιστούν κάποια στιγμή καθώς τα γεγονότα του Better Call Saul πλησιάζουν την χρονική στιγμή που αρχίζουν να συνεργάζονται οι δύο τους.

«Η αντίδραση του κόσμου αντικατοπτρίζει την εξαιρετική δουλειά που έκανε η ομάδα του Better Call Saul» αναφέρει ο Dan McDermott, ο Πρόεδρος των AMC Studios που είναι υπεύθυνοι για το show.

Το Better Call Saul έχει λάβει συνολικά πάνω από 100 υποψηφιότητες και για διάφορα βραβεία, μεταξύ άλλων τέσσερις Χρυσές Σφαίρες και 21 Emmy.

To πρώτο επεισόδιο «Wine and Roses» σημείωσε την μεγαλύτερη τηλεθέαση σε δραματική σειρά για την φετινή χρονιά στην αμερικανική τηλεόραση, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen. Πρόκειται για 60% περισσότερους τηλεθεατές από την αντίστοιχη πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν.

Για τους Έλληνες fans, η πλατφόρμα AMC+ δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στην χώρα μας, ωστόσο μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και αυτό και το Breaking Bad αλλά και την ταινία El Camino, στο Netflix.

Δείτε το τρέιλερ του 6ου και τελευταίου κύκλου του Better Call Saul