To δεύτερο teaser του «The Rings of Power» prequel του «Lord of the Rings» ήρθε στη δημοσιότητα, περίπου δύο μήνες πριν από την κυκλοφορία της σειράς στις 2 Σεπτεμβρίου. Δίνει μια νέα ματιά σε όσα αναμένεται να δούμε, σε μια ιστορία πολύ πριν από τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στις ταινίες. Πρόκειται για τις ακριβότερες παραγωγές που έχουν γίνει μέχρι και σήμερα.

Το νέο teaser που ήρθε στη δημοσιότητα από την Amazon Studios, επικεντρώνεται στους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς, καθώς ένα φως από τον ουρανό αναμένεται να χτυπήσει τη Γη. Το πρώτο teaser έδειξε τον μετεωρίτη να πετάει στον ουρανό, αλλά το pre-teaser έβαλε τον μετεωρίτη στο επίκεντρο. Κάθε μέλος του καστ το βλέπει να τρέχει προς τη Μέση Γη.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι μπορεί να συμβεί, μοιάζει σαν ο μετεωρίτης να ενώνει τους διάφορους χαρακτήρες σε μια κοινή αναζήτηση ή μάχη. Στο πρώτο teaser υπάρχει μια στιγμή όπου φαίνεται το σημείο μηδέν, όπου ο μετεωρίτης χτύπησε το έδαφος. Ήταν μια μεγάλη φωτιά, η οποία στροβιλιζόταν σαν ανεμοστρόβιλος.

Μέσα της υπήρχε μια φιγούρα, η οποία δεν φλεγόταν, υπονοώντας ότι κάτι υπερφυσικό «παίζει» με τον μετεωρίτη. Μπορεί να είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Valar έστειλαν τους δύο Μπλε Μάγους στη Μέση Γη. Οι ιστορίες θα καλύπτουν την ζωή διάφορων πλασμάτων, από τα ορυχεία των νάνων και τα βασίλεια των ξωτικών. Το βασικό trailer θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου και πιθανό είναι να δίνει τις κατάλληλες εξηγήσεις.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Joseph Quinn: Ο Eddie Munson του Stranger Things είναι πλέον περιζήτητος

Stranger Things: Το «Master Of Puppets» των Metallica ανεβαίνει στα charts

Netflix: Θα ξανά προσπαθήσει να βγάλει live-action Death Note – Αυτήν την φορά με τους δημιουργούς του Stranger Things