Την περασμένη εβδομάδα έγινε ντόρος σχετικά με την influencer που πιάστηκε για φοροδιαφυγή, με αποτέλεσμα να της δοθεί πρόστιμο 270.000 ευρώ. Ενδεχομένως διάφοροι να σκέφτηκαν 2-3 ονόματα που θα μπορούσαν να είναι, ένα εξ αυτών και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Η Παναγιώταρου σχολίασε τα δημοσιεύματα που την συνδέουν, μιλώντας στο «Breakfast@Star» και ξεκαθαρίζοντας: «Θα σου απαντήσω απλά και θα μείνω εδώ, ότι δεν είμαι εγώ αυτή. Αχ ρε Αλεξανδρούλα έρμη τι ακούς και τι βιώνεις; Θέλω λίγη ηρεμία, να πάρω μια βαθιά ανάσα»

Στη συνέχεια, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα, με την Παναγιώταρου να λέει πως «με τον Στάθη έχει κλείσει το κεφάλαιο οριστικά, δεν μιλάμε πια καθόλου και δεν θέλω να το συζητήσω».

Όσον αφορά για σχέση που έχει μετανιώσει, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε χαρακτηριστικά: «Έχω μετανιώσει για μία σχέση που είχα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα την άλλαζα. Είμαι μόνη σαν ανεμώνη αυτήν την περίοδο. Δεν επιδιώκω να μπω σε μία σχέση αυτήν την περίοδο, θέλω να εστιάσω σε μένα γιατί υπήρξα πολλά χρόνια σταθερά σε σχέσεις. Δεν συγχωρώ την κοροϊδία, γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη μου. Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφό μου, μπορεί να υπάρχει κάτι στα σκαριά αλλά δεν απατώ».