Γνωστή Αγγλίδα influencer έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού, σε ηλικία μόλις 35 ετών. Η Νίκι Νιούμαν, μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, πέρασε το μήνυμα του πόσο σημαντικό είναι αξιοποιείς κάθε στιγμή της ημέρας, γι’αυτό και αποτέλεσε έμπνευση και πρότυπο για πολύ κόσμο. 

Η Νίκι Νιούμαν για πέντε χρόνια έδινε την μάχη με τον καρκίνο, η οποία διαγνώστηκε στο τέταρτο στάδιο, τον Απρίλιο του 2018. Η ίδια χρειάστηκε να δείξει μεγαλείο ψυχής και αστείρευτη δύναμη, αφού μία εβδομάδα μετά τη διάγνωση, απέβαλλε.

Τα δυσάρεστα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς η Νίκι Νιούμαν ενημερώθηκε λίγο αργότερα, πως δεν υπήρχε θεραπεία για τον καρκίνο. Δεν το έβαλε όμως κάτω. Ταξίδεψε, παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της και διοργάνωσε εκστρατείες για φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Νίκι Νιούμαν

Μόλις λίγες ημέρες πριν, η Νίκι Νιούμαν έκανε γνωστό πως ο καρκίνος έκανε μετάσταση. Όπως έγραψε: «Είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου για κάποια εξέλιξη, αλλά όχι τόσο πολύ. Για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια οι μεταστάσεις μου μάζεψαν τις βαλίτσες τους και μετακόμισαν σε μια νέα εγκατάσταση, που ονομάζεται “Ξενοδοχείο Συκώτι”».

Νίκι Νιούμαν

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε ο σύζυγος της, με λόγια της Νίκι Νιούμαν: 

«Αν διαβάζετε αυτό, σημαίνει ότι έχω πεθάνει. Τα κατάφερα όμως 5,5 χρόνια, όχι άσχημα για καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου. Δεν έχασα τίποτα, ο καρκίνος τελικά πήρε την εξουσία, κι αυτό είναι εντάξει, όλοι ξέραμε ότι αυτό θα συνέβαινε. Δεν νομίζω πως είμαστε ποτέ προετοιμασμένοι να ακούσουμε τις λέξεις αυτές, νομίζουμε ότι είμαστε άφθαρτοι και πως θα εμφανιστεί μια μαγική θεραπεία, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι ζούμε αυτή τη ζωή μέρα με τη μέρα (απλώς ξέραμε ότι οι μέρες θα είναι λιγότερες)».

Γι’ αυτό, σας παρακαλώ, υποσχεθείτε μου να εκτιμάτε τους γύρω σας και να δίνετε στους φίλους και στους αγαπημένους σας τις μεγαλύτερες αγκαλιές. Πάτε να αρπάξετε τη ζωή! Ποτέ δεν ξέρετε πραγματικά τις σας περιμένει στη γωνία – γι’ αυτό μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Έχετε όλοι γίνει μέρος της κληρονομιάς μου και σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που ήσασταν εδώ σε κάθε μου βήμα. Θα ακολουθήσουν κι άλλα (με μερικά καταπληκτικά πράγματα στα σκαριά) που θα στοχεύουν στη συνέχιση αυτής της κληρονομιάς, γι’ αυτό μείνετε εδώ και συνεχίστε να είστε οι καταπληκτικοί και όμορφοι άνθρωποι που ήδη είστε! Σας αγαπώ όλους τους πανέμορφους φίλους μου! Νίκι».