Τη συμμετοχή της Καλομοίρας στο νέο reality show του ΣΚΑΪ «I’m a Celebrity get me out of here» σχολίασε η παρέα του Super Κατερίνα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έκρυψε τη διαφωνία του για τη συγκεκριμένη επιλογή.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της τραγουδίστριας στην κάμερα της εκπομπής λίγο πριν την επίσημη φωτογράφηση για το promo του προγράμματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Καλομοίρα θα έχει τον ρόλο της συμπαρουσιάστριας στο πλευρό του Γιώργου Λιανού, ενώ η τελική λίστα των συμμετεχόντων βρίσκεται ακόμη υπό συζήτηση.

«Την πήραν γιατί στέρεψε η λογική και η φαντασία. Άσε με, έλα τώρα. Σε ένα σκληρό reality, που πάμε στου διαόλου τη μάνα, η εύθραυστη Καλομοίρα, η γλυκούλα, τι νόημα έχει;», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Για να έχει και κάποια στοιχεία γλυκύτητας», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αν θέλουν στοιχεία γλυκύτητας, ας πάρουν… ζάχαρη. Θα το δούμε. Έχουμε μάθει να τα βλέπουμε όλα από πριν. Ο παρουσιαστής αυτού του reality μου αρέσει ήδη πάρα πολύ», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο σχόλιο της παρουσιάστριας.

«Δεν κατάλαβα. Επειδή είμαι με τις αξίες, πρέπει δηλαδή να αποθεώνω τους πάντες; Δεν αποδομώ την Καλομοίρα, δεν κάνει για την Καλομοίρα. Ούτε κωμική είναι. Είναι απλό. Ήμαρτον!», συμπληρώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.