Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η νέα anchorwoman του Attica TV. Η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία παρουσίαζε την περασμένη σεζόν την πρωινή infotainment εκπομπή του Action 24 τα Σαββατοκύριακα, αποδέχθηκε την πρόταση του Attica TV.

Έτσι, η Ανθή Σαλαγκούδη κάνει το επόμενο βήμα, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων το Σαββατοκύριακο. Για εκείνους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ελληνική τηλεόραση, αυτή η εξέλιξη είναι εντελώς φυσιολογική.

Σαλαγκούδη

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι ένα από τα πρόσωπα που με τη φρεσκάδα της και την αμεσότητά της μπορεί να κάνει τη διαφορά και να έχει μια καριέρα ετών στη συγκεκριμένη θέση. Ας μην ξεχνάμε πως, πριν ακόμη κατέβει στην Αθήνα, είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη. Άρα, ξεκινά από διαφορετική αφετηρία σε σχέση με άλλες συναδέλφους της που δεν είχαν παρόμοια εμπειρία στα κοινά.

Η ανακοίνωση του Attica TV για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Το ATTICA TV ενισχύει τη δημοσιογραφική του Ομάδα με την παρουσία της Ανθής Σαλαγκούδη, η οποία αναλαμβάνει από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00.

Με την παρουσία της δημοσιογράφου Ανθής Σαλαγκούδη θα ενισχυθεί ουσιαστικά η δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού, δίνοντας έμφαση και στο ενημερωτικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Το ATTICA TV την καλωσορίζει και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.