Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Διονύσης Μακρής. Ο 40χρονος λαϊκός τραγουδιστής επισκέφτηκε την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μίλησε για τον αγώνα που έκανε να χάσει τα περιττά κιλά αλλά και την περίοδο των καταχρήσεων του.

«Έφτασα 130 κιλά. Είχα προβλήματα στον ύπνο μου από το βάρος μου κι έτρωγα μόνο μπρόκολο και φακές. Στο lockdown, που δεν είχαμε τίποτα να κάνουμε, έτρωγα συνέχεια. Η γυναίκα μου είναι πολύ καλή μαγείρισσα και έκανε γιουβέτσι, πορτοκαλόπιτες, σοκολατόπιτες. Η μόνη μου γυμναστική ήταν να πηγαίνω έξω τον σκύλο μου. Ξεκίνησα να τρώω δίχως αύριο και μια μέρα σηκώθηκα 130 κιλά», είπε χαρακτηριστικά.

 

Όπως είπε, οι φίλοι του έφτασαν να τον κοροϊδεύουν για το βάρος του κι αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησε γυμναστική.

«Με έβλεπαν οι φίλοι μου και με έδειχναν με το δάχτυλο. Μου έλεγαν “ρε εσύ έγινες πορτιέρης, πώς έγινες έτσι; Πώς κατάντησες έτσι; Σαν ελέφαντας έγινες”. Εγώ για να πάω στα 120 κιλά έτρεχα 40χλμ., έκανα ποδήλατο, πολύ σκληρή διατροφή. Κι άντε να εξηγήσεις για αυτά τα δέκα κιλά, που είσαι ακόμα ευτραφής. Να λες έχω πεινάσει τόσο καιρό κι εσύ να με λες ελέφαντα; Δεν ξέρει ο άλλος τον αγώνα σου», εξήγησε και συμπλήρωσε: «Όταν ήθελα να είναι κοντά μου οι φίλοι μου, δεν με πήραν ούτε μισό τηλέφωνο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε κυλήσει στο αλκοόλ. Όπως είπε, εδώ και δέκα χρόνια δεν έχει πιει ξανά.

 

«Έκανα λάθη ακόμα και στα live μου. Ήμασταν 6ήμερο τότε, είχα να πάω σε 3-4 εκπομπές τη μέρα, γυρίσματα, φωτογραφίσεις. Σκέψου να πίνεις κιόλας. Υπήρχαν μέρες που ήμουν αλλού. Είχα κάνει 2-3 χοντρά πράγματα σε συναυλίες. Ευτυχώς τότε δεν είχαμε κινητά με κάμερες. Αν γινόταν σήμερα αυτό, θα έπρεπε να αλλάξω χώρα. Όταν σε βλέπεις μετά από μια κατάχρηση, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Λες “ωραίος, κούκλος, πώς τα λες έτσι ρε μεγάλε”. Εδώ και δέκα χρόνια δεν πίνω. Τα έχω κόψει όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον γιο του, που ήρθε στη ζωή όταν εκείνος ήταν μόλις 17 είπε: «Επειδή στο πρώτο μου παιδί ήμουν 17 ετών, δεν έζησα το μεγάλωμα του, δεν ήμουν τόσο κοντά του. Οι σχέσεις μας είναι άριστες, ζει με τη μαμά του στο Λονδίνο».