Δεν πήρε τόσο καλά την ανακοίνωση της αποχώρισής της η Γιέβα Μονταρένκο, η ξανθιά παίκτρια του GNTM 5 από την Ουκρανία με το αγγελικό πρόσωπο.

Η καλλονή είχε, σύμφωνα με τους κριτές, την χειρότερη απόδοση ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, επομένως θα έπρεπε να είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το σπίτι του GΝΤΜ και την διεκδίκηση του τελικού επάθλου.

Πίσω στις audition, η 19χρονη είχε συγκινήσει με την προσωπική της ιστορία από τον πόλεμο της Ουκρανίας, ο οποίος και την έφερε στην χώρα μας ως πρόσφυγα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yeva Bond (@me.ivik)

Στο χτεσινό επεισόδιο, οι παίκτριες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ένα concept που θύμιζε παραμύθι.

Ενώ στην αρχή οι διαγωνιζόμενες έδειξαν πολύ ενθουσιασμένες με το θέμα της φωτογράφησης, στη συνέχεια αντιλήφθηκαν ότι ήταν πιο δύσκολο από αυτό που περίμεναν.

Στο πλατό του GNTM συνέβησαν πολλές εκπλήξεις, άλλες ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες, μιας και υπήρχαν κοπέλες που είχαν εξαιρετική απόδοση, ενώ κάποιες άλλες που δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά.

Ανάμεσα στις κοπέλες που είχαν χαμηλή απόδοση, εκτός από την Γιέβα, ήταν και η Ζωή, η οποία δεν άντεξε και τα σχόλια που άκουγε ειδικά από τον Τάσο Σοφρωνίου και έτσι ξέσπασε σε κλάματα, βγαίνοντας έξω από το πλατό για λίγα λεπτά.

Μετά την ολοκλήρωση της κριτικής όλων των φωτογραφιών, οι κριτές αποφάσισαν και η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι η Γρηγοριάνα και η Γεωργιάννα είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες, με εκείνη της Γρηγοριάνας να είναι καλύτερη σε μικρές λεπτομέρειες και για αυτόν τον λόγο κατάφερε να πάρει και την καλύτερη λήψη.

Στο bottom two βρέθηκαν η Ζωή και η Γιέβα και η Βίκυ Καγιά τους μίλησε για το θέμα της αυτοπεποίηθησης που ίσως αντιμετωπίζουν.

Η Γιέβα ήταν εκείνη που τελικά αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό και η Ζωή κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, διότι είχε από τους κριτές μια τελευταία ευκαιρία.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Γιέβα δεν άντεξε και έπαθε κρίση πανικού από την στενοχώρια της, μιας και δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι το ριάλιτι τελείωσε για εκείνη.

H 19χρονη σωριάστηκε στο πάτωμα προκαλώντας αναστάτωση στους υπεύθυνους της παραγωγής.

Η διασώστρια μαζί με την Βίκυ Καγιά έσπευσαν αμέσως για να την βοηθήσουν, μέχρι που συνήλθε και είπε ότι φοβάται να γυρίσει στην πραγματικότητα στον έξω κόσμο.