Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται στο GNTM τοποθετήθηκε η Έλενα Χριστοπούλου η οποία είχε περάσει και η ίδια από το reality μόδας και δείχνει δυσαρεστημένη με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι φετινές υποψήφιες από τους κριτές.

«Εγώ βλέπω reality με λίγο GNTM, δεν βλέπω GNTM. Λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω αυτό. Εγώ κάθε φορά που το βλέπω μπερδεύομαι. Κάθε κορίτσι που στέκεται εκεί έχει διαφορετική κριτική από τους ανθρώπους που είναι εκεί. Εγώ εκεί μπερδεύομαι. Μπερδεύομαι πάρα πολύ για το κορίτσι από την Ουκρανία, πρέπει να γίνει όλο αυτό το reality το δακρύβρεχτο…

Καταλαβαίνω τη συγκίνηση, αντιλαμβάνομαι πάρα πολλά πράγματα, αλλά το να περνάει ένα κορίτσι στην οικογένειά του κάπως, δεν σημαίνει ότι είναι κριτήριο για τη δική μας τη δουλειά, να πούμε έτσι ότι περνάς. Δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια πια από κορίτσι σε κορίτσι. Έχω μπερδευτεί», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

https://www.youtube.com/watch?v=8IWedstq31s&t=9s

Στο χθεσινό επεισόδιο φάνηκε να δίνεται μεγάλη σημασία στις προσωπικές ιστορίες των γυναικών, μεγαλύτερη και από το αν είναι κατάλληλες για να γίνουν μοντέλα, γεγονός που δεν πέρασε ασχολίαστο από την Έλενα Χριστοπούλου η οποία κλείνοντας είπε: «Εγώ νομίζω ότι εδώ απλά κοροϊδεύουμε, συγγνώμη. Εγώ βλέπω reality με λίγο GNTM, δεν βλέπω GNTM. Λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω αυτό».

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

GNTM 5: Η συγκίνηση της Καγιά και ο καυγάς που έκανε την Χατζηπαντελή να αποχωρήσει

GNTM 5: Η Ουκρανή πρόσφυγας, το trans μοντέλο και η 62χρονη που εντυπωσίασαν στις οντισιόν

Δημήτρης Σκουλός: Αποχώρησε από το GNTM γιατί δεν τον ήθελε η Καγιά – Τι είπε για Χατζηπαντέλη