Ως γνωστόν, τα επεισόδια του GNTM κάθε χρόνο γυρίζονται αρκετές εβδομάδες νωρίτερα από τη στιγμή που προβάλλονται στην τηλεόραση. Ο ημιτελικός που θα δούμε σήμερα για παράδειγμα, είναι γυρισμένος σίγουρα ενάμιση μήνα πριν. Αυτό θα μπορούσε να ακυρώσει εν τη γενέσει του το κείμενο που ακολουθεί. Αλλά δεν το κάνει.

Και δεν το κάνει, γιατί μπορεί οι διαρκείς επαναφορές της Σοφίας Χατζηπαντέλη στο σόου να έχουν συμφωνηθεί πολύ καιρό πριν, αλλά όχι και τόσο πολύ καιρό ώστε να μην υπάρχει αυτή η δυσφορία και η δυσθυμία που βγάζει προς το ριάλιτι και την υπόλοιπη κριτική επιτροπή, με εξαίρεση τον Καράβα.

Στον σημερινό ημιτελικό θα την δούμε ξανά να συμμετέχει στις αποστολές που πρέπει να φέρουν εις πέρας οι κοπέλες που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM, αλλά δεν έχουν περάσει παρά δύο 24ωρα από ένα σχόλιο που έκανε σε ανάρτησή της, ως απάντηση σε άλλο σχόλιο, ότι σε αντίθεση με τους άλλους κριτές, εκείνη δε μιλάει μόνο για τη δουλειά της ως μοντέλο, αλλά την ασκεί ταυτόχρονα.

Είναι σαφές πως η Σοφία Χατζηπαντέλη έδωσε στο GNTM 5 μερικές παραπάνω ανάσες πριν ξεκινήσει η μυθοπλασία και μετά το Μουντιάλ και το στείλει στα Τάρταρα. Το χθεσινό επεισόδιο έκανε μάλλον ιστορικό χαμηλό για αυτές τις πέντε σεζόν με 7.5 και 6% σε δυναμικό και γενικό σύνολο.

Τα καλύτερα του νούμερα το GNTM 5 τα έκανε στις οντισιόν με την Χατζηπαντέλη. Μετά, παρά τις επαναφορές της, δεν μπόρεσε να κρατηθεί για πολύ.

Προξενεί λοιπόν μεγάλη εντύπωση που την βλέπουμε να επανέρχεται, γιατί σίγουρα τα πικρόχολα σχόλια της για την Καγιά, που την έχει κάνει και unfollow, και τον Σωφρονίου, δεν γεννήθηκαν τώρα. Υπάρχουν καιρό. Και θα υπήρχαν κι όταν συμφωνούσε να επανέλθει.

Αναρωτιόμαστε επομένως φωναχτά, μήπως τελικά όλη αυτή η επιθετικότητα που βγάζει η Χατζηπαντέλη – που δεν δικαιολογείται για μια κοπέλα που έχει την πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική παρουσία και της ανοίγεται ένα μονοπάτι – είναι ένα τρικ της παραγωγής για να δώσει, έστω και στην ύστατη στιγμή, κάποια ώθηση στο GNTM και να αναπτερώσει το ενδιαφέρον του κοινού για τον τελικό της Παρασκευής.

Ειδάλλως, απλώς η Σοφία Χατζηπαντέλη είναι βγαλμένη από τη ζώνη του λυκόφωτος.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Σοφία Χατζηπαντέλη: «Είμαι μόνη γιατί στα 25 δεν θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου»

Γιώργος Καραβάς: Η εμφάνισή του στο GNTM που δεν περίμενε κανείς

y