Σε έντονη κόντρα εξελίχθηκε ο διάλογος που είχαν σήμερα ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος από το πλατό και ο Ανδρέας Καραγιάννης σε ζωντανή σύνδεση σχετικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Από τον διάλογο δεν έλειψε, φυσικά ούτε η αναφορά.. στους Αγίους.

Όταν ο Ανδρέας Καραγιάννης ρώτησε «Τι θα αλλάξει με το νέο νόμο;», ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος -ο οποίος είχε δεχτεί μόλις τον χαρακτηρισμό «πάπια»- απάντησε: «Θα σας τη σπάσει, γιατί θα είμαστε ίσοι και θα λυσσάξετε γιατί είστε λυσσάρα»!

Λίγο αργότερα ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος πρόσθεσε: «Στην εξομολόγηση τι λένε οι ιερείς στα gay παιδάκια; Θέλετε να σας πω εγώ τι έλεγε ο Παΐσιος που είναι και άγιος; Σε εμένα τα έλεγε στο Άγιο Όρος. Έλεγε να κάνετε μετάνοιες, να κάνετε προσφορά, να μην ξαναδείτε τον άνθρωπο που αγαπάτε που πέθανε από AIDS. Να λέει αυτές τις παπ…ες ένας άγιος;».

Η τελευταία ατάκα που χρησιμοποίησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος εξόργισε τον Ανδρέα Καραγιάννη, ο οποίος απάντησε: «Θα μας βγάλετε τον Άγιο Παΐσιο ότι έλεγε παπ…ες; Τι είναι αυτά που λέτε, κύριε; Άρα βγήκατε εδώ πέρα για να προσβάλλεται έναν άγιο εκατομμυρίων».

«Πήγατε εσείς στον Άγιο Παΐσιο να τον ρωτήσετε; Εγώ είχα τη χαρά – όχι την τιμή – και δεν είμαι ο πρώτος που τα λέει αυτά… αλλά ας επιστρέψουμε στο σήμερα», κατέληξε στο σχόλιό του ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Δείτε τι είπε ο Βαλλιανάτος στον Καραγιάννη