Έξω από τα όρια της διαδικτυακής πλάκας και του beef πέρασε η κόντρα του Snik με τον Light, μετά τα όσα είπε σε live του στο Twitch ο πρώτος. Ο Snik κατηγόρησε τον Light πως έκλεβε τον Mad Clip σε αυτά τα 4.5 χρόνια που ήταν στην Capital Music, την εταιρεία που ίδρυσε ο ράπερ μαζί με τον παραγωγό του, τον Skive και πως μετά τον θάνατο του Πίτερ (όπως ήταν το όνομά του), δεν έδινε στην οικογένεια του τα δικαιώματα από τα τραγούδια του.

Αναμφίβολα, είναι πολύ βαριές οι κατηγορίες και ο Light δεν είχε άλλο δρόμο από το να απαντήσει σε όλα αυτά μέσα από μια σειρά stories που ανάρτησε χθες στο Instagram.

«Βγήκε αυτό το πρεζάκι χθες στο live του, είπε ένα κάρο μαλ…, ένα κάρο ψέματα. Το 99% των πραγμάτων που είπε, αυτά τα ψέματα, δε θα μπορούσαν να με νοιάζουν λιγότερο. Ότι με έχει δείρει στο στούντιο του, ότι με έκαναν μπλε μαρέν οι φίλοι μου, τα γράφω. Δε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε κάθε ψέμα που λέει αυτός ο μυθομανής και ναρκομανής.

Ο λόγος που το κάνει αυτό είναι γιατί η κόντρα μας τον πάει άσχημα τελευταία. Δώσαμε ραντεβού, δεν ήρθε. Πήγε να βαρέσει ένα παιδάκι με πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη, κατέληξε να τρώει ξύλο. Ήθελε να στρέψει την προσοχή αλλού γιατί γινόταν ρόμπα. Έκανε όμως ένα μεγάλο λάθος, ενέπλεξε τον Mad Clip και είπε χοντρά ψέματα. Είμαι εδώ για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να πω την αλήθεια.

Αυτό το πρεζόνι είπε ότι εγώ έκλεβα λεφτά από τον Mad Clip και συζητιέται κάτι τέτοιο σε πολλές εκπομπές. Ακούστε την πραγματικότητα από κάποιον που δεν πίνει κοκαΐνη 7 φορές τη βδομάδα. Από το 2017-2018 που ήρθε στην Capital ο Mad Clip, μέχρι και την τελευταία του μέρα, εγώ δεν είδα ούτε ευρώ από τον Mad Clip. Δεν έβαλα χέρι στα λεφτά του ποτέ. Δεν ακούμπησα λεφτά ούτε από streams, ούτε από χορηγίες, live, από πουθενά. Δεν έχω βάλει χέρι στα λεφτά του ποτέ. Ούτε εν γνώση, ούτε εν αγνοία του.

Αν εγώ έκλεβα τον Mad Clip, τον εξαπατούσα όπως λέει αυτός, τι μας λέει; Ότι ο Mad Clip ήταν ηλίθιος και δεν το ήξερε; Κι αν δεν το ήξερε, πώς το έμαθε αυτό το πρεζόνι; Κι άμα το ήξερε, γιατί σε κάθε δεύτερη συνέντευξη έλεγε ότι η Capital Music είναι οικογένεια του και βγαίναμε μαζί αγκαλιές και φιλιά. Ο Mad Clip ήταν μάγκας, όχι τσουτσέκι. Αν ο Mad Clip ήξερε ότι τον τρώω, είχε πολλές επιλογές. Η Minos είχε έρθει με μια βαλίτσα λεφτά. Μπορούσε να πάει στη Madhouse με τον Μάικ Σταθάκη. Όμως επέλεξε να είναι μαζί μου και με τον Skive στην Capital. Γιατί το έκανε αυτό;

Κι επειδή αυτά που λέω δεν είναι όνειρα θερινής νυκτός, ούτε καν η άποψή μου, είναι γεγονότα, το μαγικό πράγμα με αυτά είναι πως αν κάποιος γνωρίζει, μπορεί να τα επιβεβαιώσει. Ας βγει κάποιος από το στενό περιβάλλον του Πιτ και ας με διαψεύσει. Ας πει ότι τον έκλεβα και το ήξερε. Άμα όμως δε γίνει αυτό και επιβεβαιώσουν ότι λέω αλήθεια, δεν είσαι για cancel αλλά για εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Είπες πολύ χοντρά ψέματα.

Λες ότι αγαπάς και σέβεσαι τον Mad Clip κι ότι ήσουν στο νοσοκομείο και έκλαιγες. Αυτά άμα κάποιος τα νιώθει, δε χρειάζεται να τα διαφημίσει. Αν τον σεβόσουν, δεν θα τον έμπλεκες στο beef μας, ενώ δεν είναι πλέον εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Είπες τόσο άσχημα πράγματα για το legacy του. Αν ήταν ζωντανός, δε θα είχες τα κότσια να τα πεις όλα αυτά. Ντροπή σου. Μεγάλη ντροπή σου».

Επιβεβαιώνεται η πλευρά του Light

Η προτροπή του Light προς τους συγγενείς και συνεργάτες του Mad Clip έγινε πράξη και λίγο μετά ο ξάδερφος του εκλιπόντος έκανε ένα story στο οποίο τόνιζε ότι δεν έφαγε ποτέ λεφτά ο ράπερ από τον Πίτερ.

Light

Το ίδιο έκανε και ο Μάικ Σταθάκης, που κατέβασε όμως τα stories του και επιφυλάχθηκε να επανέλθει με απαντήσεις.

Ο Snik πάντως δεν έδειξε να αλλάζει στάση, παρά το ότι δεν υπάρχει η παραμικρή μομφή προς τον Light σχετικά με λεφτά που έκλεβε από τον Mad Clip.

«Βγήκαν συνεργάτες. Βγήκε οικογένεια. Σε έβγαλαν όλοι ψεύτη. Και συνεχίζεις το βιολάκι σου εσύ για συμφέροντα. Άρα μας λες πλέον όλους μαζί ψεύτες. Είσαι θλιβερός. Για αυτό σε έχουν παρατήσει και όλοι οι φίλοι σου. Δεν ξανασχολούμαι μαζί σου από το ίντερνετ. Επίσης, το να είσαι πρεζάκι, δεν είναι έγκλημα, δεν σε ρουφιάνεψε κανείς», έγραψε σε νέα του ανάρτηση ο Light.

Light

Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

Snik-Light: Νέος γύρος κόντρας με αφορμή τον Mad Clip – «Σιχαμένο πρεζάκι είσαι για λύπηση»

Light: Κατηγορεί τον Snik ότι αντέγραψε τραγούδι του Mc Daddy λίγο πριν «ριχτούν στο ρινγκ»

Πρόταση: Μια βραδιά με Πολάκη-Γεωργιάδη και Light-Snik στο ρινγκ