Ο Λάκης Γαβαλάς θα είναι ο επόμενος καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» και ένα μικρό απόσπασμα δόθηκε από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε για τον τρόπο που κάνουν πολλοί άνθρωποι coming out και τις σκέψεις του για τα δύο φύλα, αλλά και για πολλά ακόμη.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε για το coming out πως «δεν μου λέει τίποτα αυτό και δεν έχω καμία ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ. Όταν το σεξ είναι ελεγμένο, νηστικό, την ημέρα και όχι στο σκοτάδι και με αλκοόλια το γουστάρω και δεν με ενδιαφέρει. Από εκεί και πέρα δεν θα έβγαινα ποτέ να πω, παιδιά είμαι καραστρέιτ, βγάζω το χέρι έξω από το παράθυρο, φτύνω στον δρόμο λέω άντε ρε μ@λ@κ@. Ούτε αυτό μου αρέσει ούτε ο γκέι άντρας ή γυναίκα που βγαίνει και λέει ότι είναι έτσι και απελευθερώνεται. Πάλι αυτό δεν μου αρέσει» και συμπλήρωσε:

«Όπως το plus size, το ανορεξικό, το ένα και το άλλο είναι σαφώς αποδεκτά μέχρι ένα σημείο για μένα. Όταν όμως ουρλιάζουν δεν τα μπορώ».

Διαβάστε ακόμη: Τα χώνει στην Καινούργιου ξανά ο Λιάγκας: «Μου θυμίζει trash εκδοχές τηλεόρασης να γιορτάζεις on air τη γιορτή ή τα γενέθλιά σου»

Όσον αφορά τα δύο φύλα είπε πως «για μένα δεν υπάρχει φύλο. Εγώ ας πούμε έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από τους άντρες τους και έχω φάει χυλόπιτα από άντρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του».