Η Billie Eilish ζήτησε από τους ανθρώπους να σταματήσουν να συζητούν για τη σεξουαλικότητά της, καθώς κατηγόρησε το Variety ότι το παράκανε με το θέμα της σεξουαλικότητάς της και ότι την εκθέτει.

Η τραγουδίστρια του «Bad Guy» αποκάλυψε ότι την ελκύουν οι γυναίκες σε μια πρόσφατη συνέντευξη εξωφύλλου για το αμερικανικό περιοδικό Variety. Και στα βραβεία Hitmakers του περιοδικού, το Σαββατοκύριακο, η Billie ρωτήθηκε στην κάμερα αν ήθελε να βγει. Η Billie Eilish τότε ευχαρίστησε με σαρκασμό το Variety που την «έκανε εξώφυλλο αντί να μιλήσει για οτιδήποτε άλλο έχει σημασία».

Αν και η Billie Eilish φαινόταν αισιόδοξη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο κόκκινο χαλί το Σάββατο, η ανάρτησή της στο Instagram δεν ήταν τόσο χαλαρή. «Ευχαριστώ το Variety για το βραβείο μου και επίσης για το γεγονός ότι με έβαλαν σε ένα κόκκινο χαλί στις 11 το πρωί και δεν με ρώτησαν για οτιδήποτε άλλο έχει σημασία», έγραψε. «Μου αρέσουν τα αγόρια και τα κορίτσια αφήστε με ήσυχη, σας παρακαλώ. Ποιος νοιάζεται γι’αυτό».

Η Billie Eilish και η σεξουαλικότητά της

Στη συνέντευξη στο περιοδικό, που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 13 Νοεμβρίου, η Billie Eilish συζητά για το ότι είναι μια νεαρή γυναίκα στα μάτια του κοινού και πώς ένιωθε εκφοβισμένη από άλλες γυναίκες. «Ποτέ δεν ένιωσα πραγματικά ότι μπορώ να συσχετιστώ πολύ καλά με τα κορίτσια», είπε η 21χρονη στο Variety. «Τους αγαπώ τόσο πολύ. Τους αγαπώ ως ανθρώπους. Με ελκύουν ως άνθρωποι. Με ελκύουν πραγματικά».

Όταν ρωτήθηκε για τη σεξουαλικότητά της στο κόκκινο χαλί το Σαββατοκύριακο, είπε: «Δεν κατάλαβα ότι οι άνθρωποι δεν ήξεραν». Αλλά είπε επίσης ότι δεν πίστευε πραγματικά στην έννοια του «coming out» και στην ιδέα ότι οι άνθρωποι πρέπει να μπαίνουν στη διαδικασία να αποκαλύπτουν τη σεξουαλικότητά τους. «Γιατί δεν μπορούμε απλώς να υπάρχουμε;», είπε. «Το κάνω εδώ και πολύ καιρό και απλά δεν μίλησα ποτέ για αυτό».

Μαζί με τον αδερφό της και συνεργάτη της Finneas, η Billie Eilish έλαβε το βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς για το «What Was I Made For from Barbie».

Πηγή: BBC