Μετά την τραπ σκηνή, ο Light κάνει ντεμπούτο στον κινηματογράφο, σε ρόλο μοχθηρού επιχειρηματία στην ταινία «The Aegean».

Όπως περιέγραψε και ο ίδιος o Light μέσω insta story «την άλλη βδομάδα φεύγω, πάω στα Κύθηρα, θα παίξω σε μία ταινία. Είναι μια ταινία που τη γυρίζουν κάποιοι Αυστραλοί. Θα παίξω τον ρόλο του κακού. Είμαι ένας άνδρας που έχει ένα club στα Κύθηρα και εκμεταλλεύεται τους πρόσφυγες».

Σε άλλο βίντεο από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων στα Κύθηρα, ο Light είπε «είμαι πάρα πολύ καλός. Ο σκηνοθέτης μού λέει ότι δεν έχει ξαναδεί τέτοιο ταλέντο. 40 χρόνια σκηνοθέτης», με τον ίδιο τον σκηνοθέτη να λέει: «Είναι σπουδαίος ράπερ, αλλά θα έλεγα ότι είναι καλύτερος ηθοποιός».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», τα γυρίσματα της ταινίας, που πραγματοποιήθηκαν σε Ελλάδα και εξωτερικό, ολοκληρώθηκαν στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σε δηλώσεις του σε διεθνή ΜΜΕ, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Jacob Richardson, ανέφερε σχετικά με τον Light: «Ο διάσημος Έλληνας ράπερ Light θα κάνει το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στην ταινία, υποδυόμενος τον γοητευτικό, μοχθηρό επιχειρηματία, Χρήστο».

«Με εντυπωσίασε το ταλέντο που έδειξε ο Light. Έφερε μία τέτοια ενέργεια και ζωντάνια στο ρόλο. Ήταν υπέροχο να δουλέψω μαζί του και έκανε πραγματικά δικό του τον χαρακτήρα του κακού, κάνοντάς τον να δείχνει απειλητικός και τρομακτικός. Είναι σπουδαίος ράπερ, αλλά θα έλεγα ότι είναι καλύτερος ηθοποιός», πρόσθεσε ο ίδιος.