Τον έντονο εκνευρισμό του για ένα φαινόμενο που δεν είναι νέο στην τηλεόραση αλλά παρατηρείται ολοένα και πιο συχνά όσο περνούν τα χρόνια, εξέφρασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Light για την κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Πρωινό» να ξεσπά και να αναφέρεται στη διπροσωπία που υπάρχει μεταξύ παρουσιαστών της τηλεόρασης, που άλλα λένε μπροστά στις κάμερες και άλλα πίσω από αυτές…

«Βλέπετε ανθρώπους το βράδυ να πηγαίνουν σε εκδηλώσεις και να φωτογραφίζονται μαζί γελώντας αγκαλιασμένοι και την επόμενη μέρα από τις εκπομπές τους να βρίζουν οι μισοί τους άλλους μισούς. Φανταστείτε κατ’ ιδίαν τι λένε όλοι αυτοί για τους άλλους μισούς που χθες το βράδυ σε εκδήλωση ήταν αγκαλιά. Εγώ δεν φωτογραφίζομαι αγκαλιά με κανέναν, παρά μόνο με εσάς που είστε της εκπομπής μου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Φωτογραφίζονται μαζί και μετά βρίζονται. Χυδαία πράγματα. Βρίζουν τους παρουσιαστές των εκπομπών που είναι, ντροπή. Πώς πάνε το βράδυ στο σπίτι τους και κοιμούνται καλά αυτοί οι άνθρωποι; Τόσο ξεφτίλας πια; Να βρίζεις τον παρουσιαστή της εκπομπής σου χυδαία και μετά να βγαίνεις δημόσια και να λες είμαι ευτυχισμένος. Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο ρε; Ξεφτίλα».

«Γενικότερα το λέω, μη βάλετε πάλι κάποια φάτσα δίπλα», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας για την αποφυγή… παρεξηγήσεων.