Την πικρία του για τον Τριαντάφυλλο εξέφρασε ο νικητής του Survivor All Star, Σάκης Κατσούλης, ο οποίος ενημερώθηκε για τη στάση του τραγουδιστή κατά τη διάρκεια προβολής του ριάλιτι επιβίωσης.

Να σημειωθεί πως οι δυο τους ήταν πολύ καλοί φίλοι από το Survivor του 2021 και έπειτα, γι’αυτό και προκάλεσε την έκπληξη του Κατσούλη το πώς άλλαξε ο Τριαντάφυλλος ξαφνικά.

Ο Σάκης Κατσούλης, λοιπόν,κλήθηκε να μιλήσει στην κυπριακή εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» για τον Τριαντάφυλλο και για το τι έχει συμβεί μεταξύ τους.«Όλοι αυτό μου λένε «Γιατί ρε συ ο Τριαντάφυλλος;» Με μία πικρία με μία στεναχώρια. Όλοι έχουν στεναχωρηθεί. Δεν είναι μόνο το Survivor του 2021 και η σχέση που βγάλαμε από εκεί. Η φιλία μας κράτησε και μετά από το παιχνίδι. Ήταν πραγματική φιλία, ερχόταν στο σπίτι, περάσαμε ωραίες στιγμές. Με τον γιο του είχα ιδιαίτερη σχέση με τη γυναίκα του. Όπου ξεκινούσε να κάνει κάποιο live ήμουν εκεί», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Στο καινούριο μαγαζί που άνοιξα ήταν ο πρώτος που έφερα. Δεν είχα δώσει κάποιο δικαίωμα …Έχω κι εγώ μια πικρία. Να με πάρει να μου πει τι; Με βλέπετε λίγο σαστισμένο και παθητικό στη συνομιλία γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί με τον Τριαντάφυλλο και να μιλάει έτσι για μένα», πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε πως αν ο Τριαντάφυλλος ήταν φίλος, έπρεπε να περιμένει να βγει από το ριάλιτι επιβίωσης και αν ενοχλήθηκε η παρέα που έκανε με τον ΓιώργοΚορόμι να το συζητήσουν.