Το Survivor All Star μπήκε στην τελική ευθεία, με τον Γιώργο Λιανό, την παραγωγή και τους παίκτες, να επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από έξι μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο. 

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών «τσάκωσαν» τον παρουσιαστή του Survivor All Star πριν τον ημιτελικό του παιχνιδιού, με τον Λιανό να κάνει ορισμένες δηλώσεις που θα συζητηθούν. Αρχικά απάντησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, λέγοντας πως: 

«Περίμενα ότι θα υπάρχει πολλή συζήτηση γύρω από το Survivor All Star, με είχατε προετοιμάσει. Δεν ξεκινάμε κανένα καινούργιο project, δεν έχω μιλήσει για τίποτα. Προέχει ο ποιοτικός χρόνος με οικογένεια, φίλους και τα λοιπά. Να ξεκουραστούμε γιατί η κούραση ήταν πολλή φέτος. Ήταν πολύ ζόρικα».

Survivor All Star Λιανός

Survivor All Star – Λιανός: Εύχομαι να μη δούμε πρόταση γάμου στον τελικό

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός σχολίασε τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος έμεινε για μεγάλο διάστημα στο Survivor All Star, λέγοντας πως «εύχομαι να μη δούμε πρόταση γάμου του Μαρτίκα στην Βρισηίδα στον τελικό. Ας μείνουμε στα αγωνιστικά», ενώ όσον αφορά τα περιστατικά που βγήκαν στη δημοσιότητα με τους παίκτες που έψαχναν στα σκουπίδια, είπε: 

«Έφαγα ξύλο όταν βγήκα και υπερασπίστηκα την παραγωγή του Survivor και τη δουλειά μου. Το μετάνιωσα, λέω “Τι κάθομαι και μιλάω;”. Πιστεύω ότι είχα δίκιο που βγήκα και μίλησα. Στεναχωρήθηκα που βγήκαν κάποια βίντεο με τους παίκτες να τρώνε από τα σκουπίδια. Αν ήμουν παίκτης θα είχα κινηθεί δικαστικά γιατί υπέγραψα για το Survivor και όχι να με δείχνουν να κάνω την ανάγκη μου. Δεν ακούστηκε ποτέ η διαφορετική άποψη».