Επίσημα πλέον ο Σάκης Κατσούλης κατέχει το ρεκόρ, να κερδίσει δύο φορές το μεγάλο έπαθλο του Survivor.

To «Survivor All Star» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης, με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος συγκέντρωσε από το κοινό περισσότερες ψήφους από τον Νίκο Μπάρτζη.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, η διαφορά μεταξύ των δύο παικτών στην ψηφοφορία ήταν οριακή.

Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τον Σάκη να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Το ποσοστό νικών του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι άγγιξε το 74,2%, κερδίζοντας 337 αγώνες από τους 454 που συμμετείχε, ως εκ τούτου δεν ήταν μόνο ο αγαπημένος παίκτης του κοινού, αλλά και ο καλύτερος αγωνιστικά.

Επιπλέον, ο παίκτης που έγινε πλουσιότερος κατά 100 χιλιάδες ευρώ, έγραψε τη δική του ιστορία στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού είναι ο μοναδικός παίκτης που κατάφερε να κερδίσει δύο φορές το έπαθλο στην Ελλάδα. Αξίζει δε να σημειωθεί πως οι παίκτες που έχουν καταφέρει διπλή νίκη στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου είναι ελάχιστοι.

Ο Νίκος Μπάρτζης συνεχάρη τον Σάκη Κατσούλη, δηλώνοντας πως πλέον ηρέμησε και πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι του και να δουλέψει. Ο παίκτης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που τον στήριξε. 

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια της βραδιάς μετέφερε τον ενθουσιασμό του κοινού λέγοντας: «Η ενέργεια που υπάρχει απόψε ίσως ξεπερνά άλλες χρονιές». Οι θεατές στο Ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου υποστήριξαν με πάθος τους δύο παίκτες που ανέβηκαν στη σκηνή του τελικού.

Κατά τη διάρκεια του τελικού προβλήθηκε κι ένα βίντεο, όπου παρουσιάστηκαν οι καλύτερες στιγμές της All-Star έκδοσης του ριάλιτι στους στίβους μάχης. Από έντονες δοκιμασίες μέχρι δυνατές συμμαχίες αλλά και πολλά… γέλια, το βίντεο έδειξε τις αξέχαστες στιγμές της φετινής σεζόν.

Όπως σε κάθε σεζόν, έτσι και τώρα, οι περισσότεροι παίκτες σημείωσαν ριζικές αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση. Η πείνα όπως είναι γνωστό, ήταν μεγάλη στο ριάλιτι επιβίωσης και τα απαιτητικά αγωνίσματα έφεραν τους παίκτες στα όριά τους.

Ως προς τον Σάκη Κατσούλη, αν ενώσει κανείς τα ποσά που πήρε από τα δύο Survivor, θα δει ότι έχει συνολικά έσοδα 375.000 ευρώ (235.000 στο All Star + 140.000 στο Survivor 4).