Λίγη ώρα μετά την έναρξη του ημιτελικού του Survivor All Star, στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Λιανός πήρε στα χέρια του τον φάκελο και ανακοίνωσε ποιος παίκτης αποχωρεί πρώτος.

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Νίκος Μπάρτζης ήταν οι δύο συμμετέχοντες που «κονταροχτυπήθηκαν», με τον Κύπριο να αποχωρεί.

«Θα είμαι ειλικρινής. Στεναχωρήθηκα που δεν πέρασα, νιώθω γεμάτος όμως. Όποια και να ήταν η έκβαση, είμαι γεμάτος χαρά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε, την οικογένειά μου που ταξίδεψε για να έρθει εδώ, εσένα Γιώργο, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Survivor, την παραγωγή. Καλή επιτυχία στον Νίκο, τη Μαριαλένα, τον Σάκη».

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε το πιο θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο, ενώ τόνισε ότι ήταν τιμή του που τον γνώρισε.

Λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση, η Καρολίνα δεν παρέλειψε να κάνει το δικό της σχόλιο αναφέροντας: «Ο Μάριος είναι το αγαπημένο μου πρόσωπο.

Πίστευα ότι θα περάσει ο Μπάρτζης, όμως σήμερα ξύπνησα και νομίζω θα περάσει ο Μάριος». Τελικά, τα λόγια της δεν αποδείχτηκαν προφητικά αφού ο αγαπημένος της (σ.σ με τον οποίο ήρθαν πολύ κοντά στο ριάλιτι) δεν τα κατάφερε.

Ο Νίκος Μπάρτζης συναντά, στην επόμενη φάση, Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. «Από την αρχή που μπήκα στο παιχνίδι, στόχος είναι ο τελικός. Θέλω να απλώσω το χέρι στην πηγή και να πιω νερό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος.