Οι φήμες για την σχέση του Γιάννη Στάνλογλου και της Σίσσυς Χρηστίδου ξεκίνησαν εχθές από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου αναφέρθηκε ότι ο Γιάννης Στάκονγλου βρίσκεται σε σχέση και μάλιστα με παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια ήρθε ο Γιώργος Λιάγκας που ξεκίνησε να τους επικρίνει για το γεγονός ότι έκαναν πλήρη περιγραφή της συντρόφου του Στάνκογλου και η Φαίη Σκορδά να σχολιάζει με χιούμορ «δεν είμαι εγώ η παρουσιάστρια» και τον ίδιο τον ηθοποιό να απαντά με τον δικό του τρόπο σε όλα αυτά χθες το βράδυ, ποστάροντας μια φωτό του στο Instagram με τα παιδιά του να στολίζουν το δέντρο και γράφοντας ότι αυτοί είναι οι δύο έρωτες της ζωής του.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έρχεται και η Espresso με εξώφυλλο, να κάνει λόγο για το νέο ζευγάρι της επικαιρότητας. Ως απόδειξη δε του δημοσιεύματος τους φέρνουν την παρουσία της παρουσιάστριας στην Επίδαυρο, στην παράσταση του ηθοποιού και την παρουσία του ηθοποιού στην εκπομπή της παρουσιάστριας.

Αμέσως και οι δύο έσπευσαν να διαψεύσουν το γεγονός ότι είναι ζευγάρι στα social media με αναρτήσεις τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την πλευρά της ζήτησε σήμερα συγγνώμη στον Γιάννη Στάνκογλου, λέγοντας ότι δεν φανταζόταν ότι θα πάρει τόση έκταση το θέμα.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Χρηστίδου

«Ένα ψέμα μπορεί να κάνει τον μισό γύρο του κόσμου μέχρι η αλήθεια να φορέσει τα παπούτσια της».

Η απάντηση του Γιάννη Στάνκογλου

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος επικοινώνησε με τον ηθοποιό, ανέφερε τα εξής: «Εγώ το πρωί μίλησα με τον Γιάννη Στάνκογλου και άκουσα έναν οργισμένο πατέρα γιατί τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ισχύει και γιατί έχει δύο παιδάκια που αντιλαμβάνονται τα πάντα. Ο Γιάννης Στάνκογλου ντρέπεται γι’ αυτό το δημοσίευμα. Με τη Σίσσυ Χρηστίδου έχουν συναντηθεί μία φορά στο θέατρο και μία στην εκπομπή».