Η Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν σε σχέση τη Σίσσυ Χρηστίδου με τον Γιάννη Στάνκογλου, καθώς επίσης και για την πλάκα που της είχε κάνει στην εκπομπή ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Με έκανες σε όλα τα site ρόμπα. Το χιούμορ σου δεν το καταλαβαίνει κανείς», είπε η Φαίη Σκορδά στον Κωνσταντάρα.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στη φημολογούμενηγ σχέση του Γιάννη Στάνκογλου. «Υπάρχει αυτή η είδηση και κάποιοι δημοσιογράφοι την ξέρουν. Κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος τι ακριβώς συμβαίνει, για καμία σχέση, για κανένα ζευγάρι. Κρατάμε αυτό που λέει ο Γιάννης Στάνκογλου, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είχε η Τίνα την πληροφορία.

«Γιατί όλες οι εκπομπές και όλα τα site ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα που έτυχε να το ξεκινήσει η συγκεκριμένη εκπομπή; Γιατί κάποιος θα το έλεγε κάποια στιγμή. Ξαφνικά ξύπνησαν εκεί και άρχισαν να λένε για τον Στάνκογλου; Κάτι ξέρουνε».

«Εγώ έχω ακούσει κάποια άλλα πράγματα για κάποια άλλα πρόσωπα, δεν τα έχω δει με τα μάτια μου όμως, γι’ αυτό δεν τα αναφέρω. Το συγκεκριμένο κι εγώ το έχω ακούσει από τις αρχές της σεζόν. Τι να σου πω, ψέματα;»

«Μια εκπομπή κρίνεται αν αυτά που λέει είναι μπαρουφολογίες ή όχι και από ποια στόματα το ακούς», προσέθεσε στο τέλος η Φαίη Σκορδά.

Τι είπε η Φαίη Σκορδά