Η Fischer, η πιο σινεφίλ μπίρα, σε προσκαλεί να απολαύσεις τη μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της Αθήνας, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Νύχτες Πρεμιέρας», από 27 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου, μπαίνοντας στο Fischer Presents για να διεκδικήσεις μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για το φεστιβάλ, και άλλα συλλεκτικά δώρα.

Τα βήματα για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι απλά καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις την εγγραφή σου στο Fischer Presents έως τις 25/9 για να μπεις αυτόματα στην κλήρωση για να απολαύσεις οποιαδήποτε προβολή από τις «Νύχτες Πρεμιέρας» επιλέξεις.

Η αγαπημένη Pilsener μπίρα, στηρίζει και φέτος τον θεσμό του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Νύχτες Πρεμιέρας» με το Βραβείο Κοινού, δίνοντας φωνή στις προτιμήσεις των λάτρεων της 7ης τέχνης και προσφέροντας στο κοινό την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία και μία ακόμα καλή αφορμή να απολαύσει τη ζωή.

Δύο εβδομάδες, με πάνω από 150 προβολές σε 7 εμβληματικούς κινηματογράφους της πόλης, που είναι έτοιμοι να υποδεχθούν διεθνείς και ελληνικές πρεμιέρες και χιλιάδες θεατές, παρέα φυσικά με μία παγωμένη Fischer, χαρίζοντας στους σινεφίλ τις πιο δροσιστικές στιγμές απόλαυσης.

Μπες στον συναρπαστικό κόσμο του Fischer Presents και ανακάλυψε μοναδικά προνόμια και εμπειρίες!

AReasonToEnjoyLife #ItsAboutTaste #FischerBeer

www.fischerbeer.gr
www.facebook.com/FischerBeerGreece
instagram.com/fischerbeer?igshid=YmMyMTA2M2Y=