Όταν μιλάμε για μπέργκερ, χοτ ντογκ ή σάντουιτς, οτιδήποτε δηλαδή περιλαμβάνει κάτι ψωμοειδές που περικλείει εντός του υλικά, όλα καθορίζονται από το κρέας και το πόσο ποιοτικό είναι. ΛΑΘΟΣ. Δηλαδή όχι τόσο στεντόρεια, όχι με κεφαλαία, αλλά λάθος. Γιατί μια καλή σος είναι που φέρνει στην επιφάνεια όλη τη γεύση ενός μπιφτεκιού. Ειδάλλως, δεν θα είχε μπει ποτέ σος στα μπέργκερ και θα τα τρώγαμε μόνο με ψωμί.

Κι η σος δεν είναι για να την τσιγκουνεύεσαι, ούτε για να προβαίνεις σε τρέλες. Οι στάνταρ σος που υπάρχουν στην αγορά, υπάρχουν διότι εξυπηρετούν ένα μεγάλο εύρος γεύσεων. Η κέτσαπ πρώτη απ’ όλες, είναι η Νο1 σος που βάζεις παντού. Σε μακαρόνια, στο ρύζι, στο μπέργκερ, κάποιοι μπορεί να βάλουν και στο σουβλάκι τους. Οκ, παίρνουμε απόσταση από αυτούς.

Για όλους τους υπόλοιπους νορμάλ, η κέτσαπ είναι σαν τα κορδόνια. Δένει όλες τις πλευρές και τις τοποθετεί μαζί, ώστε κάθε σου μπουκιά να φέρνει όλες τις γεύσεις. Μόνο που μέχρι σήμερα υπήρχε ένα προβληματάκι. Η κέτσαπ έχει προσθήκη ζάχαρης και η ζάχαρη δεν είναι για να την τρως αφειδώς. Οπότε, έριχνες συνήθως μια γραμμή και ήλπιζες να απλωθεί παντού. Τώρα, δεν χρειάζεται να έχεις αυτή την ανησυχία.

Η Heinz Ketchup Zero είναι πια στην ελληνική αγορά και μηδενίζει για σένα το κοντέρ, για να μπορείς να βάζεις στο φαγητό σου όση κέτσαπ θες, με ZERO ενοχές και ZERO συμβιβασμούς

Η κλασική, αγαπημένη γεύση της Heinz Ketchup, τώρα χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης ή αλατιού, για νόστιμες δημιουργίες με ZERO ενοχές – και ZERO συμβιβασμούς στην ποιότητα και τη γεύση. Η Heinz Zero παίζει να είναι λόγος να χαρούμε περισσότερο κι από τη Mayoketchup.

Με Zero ζάχαρη, θα ρίξουμε στη μπανιέρα αντί για νερό και θα κολυμπήσουμε.