Πέρυσι η μπύρα ΑΛΦΑ έκανε ένα κάλεσμα. Να αφήσουμε στην άκρη ό,τι διεκδικεί τις στιγμές μας και να είμαστε Πραγματικά Μαζί.

Φέτος, κάνουν το κάλεσμα αληθινό. Συναντιόμαστε πραγματικά με τον κόσμο και τον υποδεχόμαστε στο Τραπέζι Πραγματικά Μαζί.

Στο πλαίσιο της νέας της καμπάνιας,  με τίτλο «Τραπέζι Πραγματικά Μαζί»,  η μπύρα ΑΛΦΑ μας προσκαλεί σ’ ένα διαφορετικό γεύμα στην κινητή της καντίνα, χωρίς κινητό, με ένα μοναδικό μενού, το οποίο  φέρει την υπογραφή του δημοφιλούς σεφ Νίκου Θωμά. Ένα γεύμα που θα είμαστε Πραγματικά Μαζί.

Άλφα

Η ταινία της ΑΛΦΑ παρουσιάζει στιγμές από την έξοδο ενός ζευγαριού, μιας παρέας φίλων και μιας οικογένειας, οι οποίοι φαίνεται να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Αληθινά, ουσιαστικά, χωρίς τις παρεμβολές από κινητά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ταινία κλείνοντας αποκαλύπτει τον πραγματικό χώρο που βρίσκονται, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κινητή καντίνα της ΑΛΦΑ.

Η κινητή καντίνα της ΑΛΦΑ ξεκινάει το ταξίδι της στην Ελλάδα, για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, όπου για πρώτη φορά ο χρόνος που περνάς χωρίς το κινητό εξαργυρώνεται σε ένα γεύμα Πραγματικά Μαζί με τους ανθρώπους σου.

Γιατί ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΖΙ.

Τη νέα τηλεοπτική/digital ταινία δημιούργησε και επιμελήθηκε η Soho Square Athens, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η AVION Films, με σκηνοθέτη τον Φοίβο Κοντογιάννη.

Αν θες και εσύ να ζήσεις μια εμπειρία Πραγματικά Μαζί μπες στο https://www.alfabeer.gr/pragmatikamazi/ και δήλωσε συμμετοχή. Το ταξίδι της κινητής καντίνας της ΑΛΦΑ ξεκινάει στις 30 Ιουνίου με πρώτο σταθμό την Αθήνα.

Δείτε τη νέα ταινία εδώ (link TVC YT).

#TrapeziPragmatikaMazi #alfabeer #stisstigmesmas