Ο χθεσινός αποκλεισμός του Βίκτωρα Βερνίκου στο Β’ Ημιτελικό της Eurovision, δε προκάλεσε καμία έκπληξη. Ωστόσο, συγκριτικά με τις χθεσινές συμμετοχές, η ελληνική αποστολή ήταν αρκετά καλύτερη και θα μπορούσε να πάρει το εισιτήριο του τελικού. Η Εurovision κάποτε είχε την αίγλη της. Απολάμβανες να την βλέπεις και πρόσφερε μια κάποια διασκέδαση. Αυτός ήταν και είναι ο σκοπός της, άλλωστε.

Είναι όμως και θέαμα. Και όταν πρόκειται για φωτιές και χορούς είναι το καλύτερό μας. Γι’αυτό και η Νόα Κιρέλ κέρδισε τις εντυπώσεις στον Α’ Ημιτελικό, όπως και η.. «σόλο-σόλο» της Πολωνίας που το ακούς και κολλάς αμέσως. Μπορεί να μην περάσαμε τελικό, αλλά αν είχαμε στείλει ξανά τα ακόλουθα την είχαμε σιγουράκι την πρόκριση. 

Μιχάλης Ρακιντζής  – SAGAPO

Ο Ρακιτζής ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του. Τώρα να τον στέλναμε, πάταγο θα είχε κάνει. Δηλαδή οι Σλοβένοι (που θέλησαν να αντιγράψουν τους Maneskin) με το τραγούδι «Joker Out» ήταν καλύτεροι; Θα έβγαινε ο Μιχάλης με την παρέα του σαν ρόμποκοπ, θα τους ενθουσιάζαμε όλους.

Σάκης Ρούβας – Shake it

Αρχικά να πούμε ότι είναι άδικο που ο Σάκης Ρουβάς δεν έχει κερδίσει Eurovision. Τώρα το πουλάκι πέταξε μεν, αλλά το «Shake it» που τραγούδησε και με το σκισμένο τζιν παντελόνι που φορούσε, έχει αφήσει ιστορία δε. Τώρα να πήγαινε και να έβγαινε στη σκηνή, θα άναβε φωτιές στο Λίβερπουλ. 

Σαρμπέλ – Yassou Maria

Λίγο η ομορφιά του, λίγο το υπέροχο κούνημα του Σαρμπέλ θα έκλεβε τις καρδιές των τηλεθεατών. Όχι σαν τις άλλες τις συμμετοχές που ήταν χθες σχεδόν όλοι ακούνητοι. Θέλει τσιφτετέλι ο κόσμος, τι να κάνουμε.

Καλομοίρα – Secret Combination

Η Καλομοίρα γέμιζε τη σκηνή. Αυτή η παρουσία ήταν μία από τις πιο αρτιμελείς που έχουμε στείλει ποτέ σε Eurovision. Χορό, σκηνικά, ωραία ρούχα, όλα υπέροχα. Αν η Καλομοίρα πήγαινε φέτος με το Secret Combination, όχι μόνο τελικό θα περνούσαμε, θα κερδίζαμε κιόλας.