Απολογητικός ήταν για άλλη μια φορά ο Will Smith ακόμη και μήνες μετά το περιστατικό βίας που έλαβε χώρα πάνω στην σκηνή των Oscars 2022 με θύτη τον ίδιο.

Όλοι θυμόμαστε το περίφημο χαστούκι που έδωσε ο Smith στον πρώην φίλο του, Chris Rock, με αφορμή ένα κακόγουστο αστείο που έκανε ο δεύτερος για το ξυρισμένο κεφάλι της Jada Pinkett-Smith. Η εδώ και 3 δεκαετίες σύζυγος του Smith πάσχει από τριχοειδής αλωπεκία, έτσι αναγκάζεται να ξυρίζει γουλί το κεφάλι της.

Έτσι, σχεδόν 9 μήνες μετά το περιστατικό και αφού έχει απαγορευτεί η συμμετοχή του Smith στα Oscars για τουλάχιστον μια δεκαετία, ήρθε η ώρα να προωθήσει εμπορικά την νέα του ταινία «Emancipation».

O Smith αναγνωρίζει ότι όσα έκανε τον περασμένο Μάρτιο άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί μερικοί να δουν το επερχόμενο δράμα της Apple TV+.

«Θα το καταλάβω εάν ο κόσμος χρειάζεται τον χρόνο του και δεν δει την ταινία μου» δήλωσε ο 54χρονος σε πρόσφατή του συνέντευξη.

«Το μόνο που λυπάμαι, είναι την σκληρή δουλειά που έχει ρίξει εκτός από εμένα, η ομάδα που δούλεψε για την συγκεκριμένη ταινία» συνέχισε.

«Οι πράξεις μου ήταν αδικαιολόγητες και το καταλαβαίνω. Ήμουν σε μια πολύ κακή φάση όταν ανέβηκα πάνω στην σκηνή».

«Ελπίζω ότι η ομάδα μου δεν θα τιμωρηθεί για τις πράξεις μου. Νομίζω ότι ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά και ο κινηματογραφιστής Ρόμπερτ Ρίτσαρντσον και ο Μπεν και η Τσαρμέιν, όλοι έχουν κάνει τόσο θεαματική δουλειά. Σίγουρα χάνω τον ύπνο μου. Κάθε βράδυ σκέφτομαι ότι μπορεί να έχω τιμωρήσει ενδεχομένως την ομάδα μου, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να βεβαιωθώ ότι όλοι θα πάρουν τη δημοσιότητα που τους αξίζει».