Η χθεσινή βραδιά στα Mad Awards 2022, στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία, εξαιτίας δύο ατόμων που εξακολουθούν να αποδεικνύουν ότι δεν σέβονται τίποτα και κανέναν. Ακόμα κι εκείνους που τους στηρίζουν και τους έχουν φέρει στη θέση που είναι σήμερα, απολαμβάνοντας δόξα και πλούτη για να κάνουν εκείνοι το κομμάτι τους. Που οι θαυμαστές τους ενδεχομένως να βρέθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon για να τους δουν από κοντά και αντ’αυτού να έγιναν μάρτυρες ξύλου.

Οι δύο trappers, Light και Snik, μάλλον όπου σταθούν κι όπου βρεθούν θα λύνουν τις διαφορές τους με μπουνιές καταπώς φαίνεται. Ακόμα κι αν επρόκειτο να τραυματιστούν άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα και δεν έχουν καμία σχέση μαζί τους, όπως η Έλενα Παπαρίζου. Ακόμα κι αν επρόκειτο να χαλάσουν μια βραδιά, για την οποία κάποιοι εργάστηκαν εβδομάδες πριν για την διεξαγωγή της. Ακόμα και για τον ίδιο τον κόσμο που πλήρωσε για να απολαύσει συνεργασίες και απομονές και κατέληξε ξενερωμένος.

Το περιστατικό ξεκίνησε με τον Light να ρίχνει μία σφαλιάρα στο κεφάλι του Snik από την σκηνή. Προσπάθησαν να τους χωρίσουν οι άνθρωποι της ασφάλειας, μπαίνοντας στη μέση και οι φίλοι τους, αλλά το κακό είχε γίνει ήδη. Τα βραβεία διακόπηκαν σχεδόν για μίση ώρα, αλλά το vibe σε καμία περίπτωση δεν ήταν το ίδιο. Κάποιοι μίλησαν ακόμα και για όπλα που είδαν στους trappers. Μιλάμε το πράγμα δεν έχει ξεφύγει απλά, είναι ακραία τρομακτικό.

Τι Oscars, τι Mad Awards και η κουλτούρα της βίας

Την βία την βλέπουμε όλο και συχνότερα. Είναι λες και είναι φυτίλια αναμμένα όλοι τους και περιμένουν πότε θα ανάψουν για να ρίξουν μπουνιές και κλωτσιές. Χωρίς δικαιολογία και με ένα συγγνώμη να συνοδεύεται στη συνέχεια. Που από τότε που βγήκε το συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο. Μια ζωή επίκαιρο θα είναι αυτό.

Ακόμα και σε βραβεία με σπουδαία ιστορία όπως τα Oscars, ένα χαστούκι «χάλασε» όλη τη διοργάνωση. Το χαστούκι του Will Smith προς τον Chris Rock, ήταν για πολλές ημέρες στην επικαιρότητα, με τον ηθοποιό να δέχεται την τιμωρία από την Ακαδημία. Ο Will Smith, την είδε προστάτης, υπερασπίζοντας την γυναίκα του σε χιουμοριστικό σχόλιο του Rock για την αλωπεκία.

Τα Mad Awards φαίνεται πως «ζήλεψαν» το χαστούκι των Oscars και είπαν να το κάνουν level up. Στην περίπτωση των trappers, δεν προηγήθηκε κάτι, απλά ήξεραν ότι αυτό θα συζητηθεί περισσότερο από τα ίδια τα βραβεία. Δεν ξέρουμε πότε θα έρθει η απομυθοποίηση, αλλά θα έρθει…

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Καλυβάτσης: Την κωμωδία των ΑΜΑΝ σήμερα θα την «εκτελούσαμε» κι αυτό είναι πρόβλημα

«Δεν είμαστε όρνια ρε φίλε»: Ελεονώρα Μελέτη δεν καταλαβαίνουμε την έκρηξή σου

Έφη Αχτσιόγλου, που πας χωρίς μακιγιάζ;