Εκεί που έμοιαζε να έχουν ηρεμήσει τα πράγματα, αφού και ο Will Smith τιμωρήθηκε από την Ακαδημία, o μικρότερος αδερφός του Chris Rock, Κenny, αποφάσισε να δώσε συνέχεια. Ο ίδιος θέλει να ανέβει στο ρινγκ για έναν αγώνα πυγμαχίας με τον Will Smith.

Για την ακρίβεια, μόλις υπέγραψε συμφωνία με τον ιδρυτή του Celebrity Boxing Damon Feldman για έναν αγώνα αυτό το καλοκαίρι στη Φλόριντα, αλλά δεν έχει αντίπαλο ακόμα και γι’αυτό θέλει να φωνάξει τον Will.

Μάλιστα, ο Kenny δεν πτοείται από τη διαφορά που έχουν οι δυο τους στο μέγεθος και δεν φοβάται που ο Will είναι πιο ψηλός και κάποτε υποδύθηκε τον Muhammad Ali στη μεγάλη οθόνη. Δηλώνει σίγουρος πως θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει τον βραβευμένο με Oscar ηθοποιό. Ο Kenny από την πλευρά του δεν πιστεύει ότι ο Chris θέλει να ρίξει κάτω με τον Will αλλά μας δείχνει πώς νιώθει με την όλη κατάσταση.

Όπως και να ΄χει, ο Kenny έχει προγραμματιστεί να αγωνιστεί στις 11 Ιουνίου στο Charles F. Dodge City Centre στο Pembroke Pines, FL, είτε είναι ο Will είτε άλλος διάσημος.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Johnny Depp και Amber Heard: Βαριές κουβέντες «έπεσαν» στο δικαστήριο – «Είναι ψεύτρα και χειριστική»

Η Rihanna και… το plus one της: Εκθαμβωτική φωτογράφιση για το εξώφυλλο της Vogue

Με πληροφορίες από TMZ