Σοκαριστικό είναι το βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας στην Αυστραλία και δείχνει τη στιγμή που μια 26χρονη πετά από ταράτσα το ηλικίας 10 χρονών σκυλάκι της, το οποίο δεν σκοτώθηκε ακαριαία, αλλά τραυματίστηκε τόσο σοβαρά που χρειάστηκε να του γίνει στη συνέχεια ευθανασία.

Η νεαρή ανέβηκε σε ταράτσα κτηρίου, έκανε μια πρώτη κίνηση να πετάξει τη 10χρονη Princess, αλλά επέστρεψε στο αυτοκίνητο, σαν να το μετάνιωσε. Δευτερόλεπτα αργότερα, αποφασισμένη πλέον, πέταξε το σκυλάκι στο κενό από ύψος 10 μέτρων.

Η Princess βρέθηκε από περαστικό σε πολύ άσχημη κατάσταση και μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε πολύ εκτεταμένα τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα σε σπονδυλική στήλη και λεκάνη.

Η κηδεμόνας εντοπίστηκε από το τσιπ που είχε το σκυλάκι, ενημερώθηκε για την κατάστασή του και έδωσε τη συγκατάθεσή της για να γίνει ευθανασία. Η δράστιδα έκανε μια ανάρτηση στο Facebook γράφοντας όλη την αλήθεια και εξηγώντας ότι έκανε χάρη στο μαλτεζάκι της γιατί όλα αυτά τα χρόνια το κακοποιούσε και το πλήγωνε. Ανάρτηση την οποία έσβησε, λέγοντας μάλιστα στη συνέχεια ότι της είχαν χακάρει τον λογαριασμό.

Αυστραλία, σκύλος

Δικαστής επέβαλε στην 26χρονη ποινή φυλάκισης 12 μηνών και απαγόρευση κατοχής ζώου για 10 χρόνια. Όσο για τη 10χρονη Princess, μόνο σαν πριγκίπισσα δεν έζησε. Βίωσε κακοποίηση σε όλη της τη ζωή κι ένα φρικτό τέλος που δεν μπορούσε να αποτρέψει.