Θα μπορούσε να λέγεται και η εκδίκηση της ξανθιάς. Η Σέσιλ, ένα goldendoodle από την Πενσυλβάνια, έχει γίνει viral επειδή τσιμπολόγησε τον φάκελο με τα χρήματα που είχαν αφήσει οι ιδιοκτήτες της για έναν εργολάβο. Ο Κλέιτον και η Κάρι Λο συγκέντρωσαν τα περισσότερα από τα τεμαχισμένα χαρτονομίσματα μετά από μια δύσοσμη αναζήτηση των περιττωμάτων και του εμετού της Σεσίλ και μόνο 450 δολάρια εξακολουθούν να λείπουν. Ο κτηνίατρος της Σεσίλ είπε στο ζευγάρι ότι το άπληστο σκυλί τους θα είναι εντάξει.

Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Κλέιτον Λο άφησε έναν φάκελο με 4.000 δολάρια στον πάγκο της κουζίνας του στο σπίτι του στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια. Αυτός και η σύζυγός του, Κάρι, έπρεπε να πληρώσουν σε μετρητά τον εργολάβο τους για την εγκατάσταση ενός φράχτη. Περίπου 30 λεπτά αργότερα, προς έκπληξή του, βρήκε τον αγαπημένο του σκύλο να απολαμβάνει το πιο ακριβό γεύμα της ζωής του, αφήνοντας τραχιές λωρίδες και διάσπαρτα κομμάτια μετρητών παντού.

«Ξαφνικά ο Κλέιτον μου φώναξε: «Η Σέσιλ τρώει 4.000 δολάρια!» είπε η Κάρι Λο σε συνέντευξή της στο Pittsburgh City Paper. «Σκέφτηκα, «Δεν μπορώ να το ακούω αυτό». Παραλίγο να πάθω καρδιακή προσβολή». «Είναι πολύ ιδιαίτερη – μπορείς να αφήσεις μια μπριζόλα στο τραπέζι και δεν θα την αγγίξει γιατί δεν έχει κίνητρο για φαγητό», είπε η Κάρι Λο. «Αλλά προφανώς έχει κίνητρο τα χρήματα».

σκυλί μάσησε μετρητά

Ενώ η Σεσίλ πήγαινε βιαστικά στον καναπέ για να πάρει τον υπνάκο της, το ζευγάρι κάλεσε αμέσως τον κτηνίατρο της για να δει αν θα χρειαζόταν κάποια ιατρική περίθαλψη. Ευτυχώς, επειδή η Σέσιλ είναι μεγαλύτερος σκύλος, έπρεπε να την παρακολουθούν μόνο στο σπίτι. Το ζευγάρι άρχισε τότε ένα απροσδόκητο και επίπονο παζλ: Να ενώνει τις τεμαχισμένες λωρίδες των χαρτονομισμάτων.

Πριν καν αρχίσουν να συνθέτουν το παζλ τους, ωστόσο, έπρεπε να περιμένουν την Σέσιλ να «βγάλει» τα μετρητά. Μετά καθάρισαν τα μετρητά στον νεροχύτη. Στη συνέχεια, το ζευγάρι προσπάθησε να κολλήσει με ταινία τα κατεστραμμένα χαρτονομίσματα των 50 και 100 δολαρίων. Εργάστηκαν εντατικά για να εντοπίσουν τους σειριακούς αριθμούς και στις δύο πλευρές των χαρτονομισμάτων για να εξασφαλίσουν ότι οι τράπεζες θα τους αποδέχονταν και θα τους αντικαθιστούσαν με φρέσκα χαρτονομίσματα.

Η τράπεζα πήρε τα περισσότερα από τα χαρτονομίσματα – δεν μπόρεσαν να ανακτήσουν 450 δολάρια ωστόσο – και είπε ότι αυτού του είδους τα περιστατικά είναι αρκετά συνηθισμένα. Είναι άδικο τώρα να της κόψουν το χαρτζιλίκι;

σκυλί μάσησε μετρητά

Πηγή: BBC.COM