Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών που εκτέλεσαν τους 6 Τούρκους μαφιόζους στη Λούτσα έχουν εξαπολύσει οι Αρχές. Τα 6 θύματα είναι μέλη της αποκαλούμενης μαφίας των «Ντάλτον», του Τούρκου αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχιμαφιόζος φυγάς φέρεται να ζει στο Ρίμινι της Ιταλίας, ενώ είναι ο ιδρυτής γραφείου δολοφόνων στην Κωνσταντινούπολη.

Τα μέλη της μαφίας εκτελούν συμβόλαια θανάτου και δραστηριοποιούνται στην διακίνηση ναρκωτικών ενώ στις αρχές του Αυγούστου, φέρεται να εκτέλεσαν δύο αντιπάλους σε διαμέρισμα Airbnb στο Σατονέ στις Γαλλικές Άλπεις. Κάποιοι από τους εκτελεστές ενδέχεται να είναι ανάμεσα στα θύματα του μακελειού στη Λούτσα.

Η επιχείρηση εναντίον της οργάνωσης του Μπογιούν

Η τουρκική αστυνομία, κατάφερε τεράστιο πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα της γείτονος με την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης του Μπογιούν, του οποίου ορισμένα πρωτοπαλίκαρα είχαν διαφύγει στη χώρα μας κι εκτελέστηκαν σε μια πρωτοφανή ενέδρα θανάτου στη Λούτσα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πολλά μέλη της συμμορίας του Μπογιούν είχαν εγκλωβιστεί στην ενδοχώρα κι άρχισαν να τρέπονται σε άτακτη φυγή στο εξωτερικό, όπως έπραξε κι ο αρχηγός τους Μπαρίς Μπογιούν. Η πρώτη προτιμώμενη χώρα ήταν η Ελλάδα, λόγω και της πληθώρας των δρόμων διαφυγής από στεριάς και θαλάσσης.

Έτσι, η αναμέτρηση μεταξύ των συμμοριών μετατοπίστηκε πέρα από τα σύνορα, καθώς στην Τουρκία ο κλοιός είχε σφίξει. Μόνο τις τελευταίες εβδομάδες, σε συγκρούσεις στο εξωτερικό, τα μέλη της «Συμμορίας του Θανάτου» εκτελέστηκαν, ο Edip Yalçın στη Γεωργία, ο Emircan Yılmaz στην Αμπχαζία και ο Halil Ay στη Γαλλία.

Διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της συμμορίας που δολοφονήθηκαν στην Αρτέμιδα μαζί με τον Büyüktunç ήταν οι Abdurrahman Tekru, Ozan Kaan Tozlu, Barış Çağan, Ömer Kanza και Burak Tahmaz.

Η μέθοδος του Μπογιούν

Ο Μπαρίς Μπογιούν άρχισε να γίνεται γνωστός στο Πέραν, τη γνωστή συνοικία της Κωνσταντινούπολης και σύντομα η φήμη του διαδόθηκε σε όλη την Πόλη. Ο εγκέφαλος της μαφίας πραγματοποιούσε αλλεπάλληλες επιθέσεις σε άτομα με τα οποία είχε διενέξεις για τα έσοδα από το εμπόριο ναρκωτικών.

Λέγεται, ότι ήταν αυτός που σχημάτισε τις πρώτες ομάδες δολοφονίας μοτοσικλετιστών κι έτσι απέκτησε ανωτερότητα έναντι των συμμοριών της περιοχής. Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης τον καταδίωξε, ωστόσο, διέφυγε στο εξωτερικό. Αν και βρισκόταν στο εξωτερικό, η συμμορία που ίδρυσε, συνέχισε τη βρώμικη δουλειά στην Πόλη.

Η σύλληψη του Μπογιούν από την Interpol

Ομάδες της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος πραγματοποίησαν επιχείρηση κατά της συμμορίας με επικεφαλής τον Μπογιούν, ο οποίος συνελήφθη από την Interpol στην Ιταλία, όπου διέφυγε μετά από μια σειρά εγκληματικών ενεργειών στις οποίες συμμετείχε.

Μεταξύ των συλληφθέντων στην επιχείρηση-σκούπα της τουρκικής αστυνομίας, ήταν κι ο αδελφός του Μπαρίς, ο Ζαφέρ Μπογιούν, ο οποίος ήταν το δεξί του χέρι στο Σιλιβρί, κι ο Kemal Ürün, ο οποίος ήταν ο υποκινητής μιας σειράς δολοφονιών της συμμορία στον αυτοκινητόδρομο Μπολού, στην ομώνυμη κωμόπολη, και οι οποίοι συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να δραπετεύσουν στη Γεωργία.

Ένας εκ των ηγετών της οργάνωσης, ο Oğuz Halıcı συνελήφθη στα σύνορα με τη Γεωργία, όταν ενώ κρυβόταν σε νταλίκα, διαπίστωσε ότι οι Αρχές τον εντόπισαν κι άρχισε να τρέχει πεζός προς τα σύνορα, αλλά τον πρόλαβαν πριν τα περάσει.

Η ομάδα του Μπαρίς Μπογιούν χρησιμοποιούσε ενεργά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να στρατολογήσει νέα μέλη στην οργάνωση, ενώ ορισμένα από τα μέλη της οργάνωσης ήταν άτομα που είχαν προηγουμένως εμπλακεί σε διάφορα εγκλήματα, όπως η τρομοκρατία.

Ατέλειωτος ο κατάλογος των δολοφονιών

Μέλη της οργάνωσης είχαν σκοτώσει προηγουμένως τον Cumali Aslan ως αποτέλεσμα ένοπλης σύγκρουσης στη γέφυρα Golden Horn. Ο Ασλάν ήταν μέλος άλλης εγκληματικής οργάνωσης, της Gündoğmuş και είχε αποφυλακιστεί μόλις πριν από 20 μέρες.

Νεκρός από τους «Daltons» έπεσε κι ένας καθηγητής μαθημάτων Κορανίου ονόματι Ramazan Arslan στο Kağıthane (σ.σ.: παράπλευρη απώλεια σε ανταλλαγή πυροβολισμών με άλλη συμμορία), ο Yasin Keskin μπροστά στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Ruby στο Beşiktaş, ο Bilal Diril στο Bahçelievler, αλλά και ο ηγέτης της σερβικής μαφίας Jovan Vukotic στο Şişli.

Οι δολοφονίες που διέπραξε η οργάνωση του Μπογιούν

Πλάνα από τις δολοφονίες που διέπραξε η εγκληματική οργάνωση Μπαρίς Μπογιούν καταγράφηκαν σε κάμερες ασφαλείας κλειστών κυκλωμάτων και το τελευταίο διάστημα κάνουν το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας σφίξιμο στο στομάχι κατά τη θέασή τους.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε η εγκληματική οργάνωση είχε 8 φακέλους για δολοφονίες μόνο τον τελευταίο χρόνο, τις περισσότερες είτε είχε διαπράξει είτε είχε οργανώσει ο Murat U.

Τα θύματα και οι ημερομηνίες των εκτελέσεων

16/4/2022 Yuksel Ustahüseyin
8/9/2022 Jovan Vukotic
22/9/2022 Yasin Keskin
15/10/2022 Halil Güzel
20/11/2022 Murat Fırat Yaşam
24/12/2022 Ramazan Arslan
14/1/2023 Cumali Aslan
2/2/2023 Ferhat Yeşilkaya

Πανηγυρίζουν για τις δολοφονίες οι αντίπαλοι στα social media!

Για κάποιους στην Τουρκία, τα μαντάτα της ομαδικής εκτέλεσης των Daltons στη Λούτσα, μόνο δυσάρεστα δεν ήταν. Τουναντίον. Πανηγυρίζουν για τις δολοφονίες και μιλούν απροκάλυπτα για εκδίκηση!

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν σε λογαριασμό στο TikTok με την ονομασία «Red Kit gang» αναφέρουν «πήραμε την εκδίκησή μας», αναρτώντας βίντεο και φωτογραφίες των εκτελεσθέντων μαφιόζων.

Γράφουν μεταξύ άλλων και χλευάζοντας τους νεκρούς, ότι «μου πόζαρες στο Escalade και σε βρήκαν σε ένα Ford του 2000» συνοδευόμενο από emoticons με πρόσωπα που γελούν.