Οι πυροβολισμοί έπεσαν κατά ριπάς, με κάποια κενά στο ενδιάμεσο. Είναι πραγματικά αδύνατο να μετρήσει κανείς πόσοι πυροβολισμοί έπεσαν.

Από το μακελειό στη Λούτσα έχασαν τη ζωή τους έξι άτομα, όλοι τους πιθανότατα Τούρκοι υπήκοοι, ενδεχομένως κουρδικής καταγωγής, με γαλλικές ταυτότητες.

Η ΕΛ.ΑΣ. από την πρώτη στιγμή εκτιμά ότι πρόκειται για ένα αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ φατριών.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες και το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών της εν ψυχρώ δολοφονίας έξι ατόμων χθες το απόγευμα στη Λούτσα.

Λούτσα: Το χρονικό της εκτέλεσης

Στο αυτοκίνητο μάρκας Ford, χρώματος μαύρου, επέβαιναν πέντε άτομα. Ακόμη δεν είναι γνωστό αν επρόκειτο για καρτέρι θανάτου ή για ραντεβού, ωστόσο ενδέχεται οι δολοφονημένοι να κατοικούσαν στη γύρω περιοχή.

Στο σημείο της εκτέλεσης βρέθηκαν 25 κάλυκες από πιστόλι και οι Αρχές ερευνούν εάν επρόκειτο για έναν ή περισσότερους δράστες.

Μετά την εκτέλεση οι δράστες διέφυγαν με μηχανή προς το Πικέρμι ή προς τη Ραφήνα. Όσον αφορά το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα θύματα, αρχικά θεωρήθηκε ότι είχε γερμανικές πινακίδες, στην πορεία διαπιστώθηκε ότι έφεραν παραποιημένες πινακίδες.

Τα θύματα ήταν τουρκικής ή κουρδικής καταγωγής με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις, 25-35 χρόνων.

Βρέθηκαν τέσσερις μέσα στο όχημα και δύο απ’ έξω, εικάζεται ότι το ένα πτώμα ανήκει στην ομάδα των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν ήδη γίνει γνωστές, τα θύματα έκαναν είσοδο στη χώρα τμηματικά από το Διδυμότειχο και έφεραν επάνω τους ταυτότητες αλβανικές, τουρκικές και γαλλικές πλαστές.

Η αστυνομία ερευνά αν υπάρχει σύνδεση με παλιότερη υπόθεση δολοφονίας που σχετιζόταν με υπόθεση ναρκωτικών, για την οποία αναζητούσαν ακόμη πέντε συνεργούς.