Ο γενικός κανόνας στη ζωή λέει ότι είναι προτιμότερο να είσαι ευχαριστημένος με αυτά που έχεις παρά να ζηλεύεις και να διαμαρτύρεσαι γι αυτά που δεν έχεις. Ένας 23χρονος εκατομμυριούχος επιχειρηματίας όντως τον εφαρμόζει στο έπακρο, με τη διαφορά ότι αυτό που δεν έχει είναι υπερπολύτιμο. Αν και δηλώνει ότι δεν τον απασχολεί καθόλου…

Ο Luke Lintz είναι ένας πολύ εμφανίσιμος και ακόμα περισσότερος πλούσιος τύπος που έφτασε να γίνει θέμα και στη New York Post. Βασικός λόγος ότι κερδίζει εκατομμύρια από πολύ μικρή ηλικία αλλά και ότι δεν έχει καθόλου φίλους.

«Ήμουν εξαιρετικά δημοφιλής στο γυμνάσιο και μετά την αποφοίτησή μου, αλλά οι συνεχείς προσκλήσεις πάρτι, τις προσφορές και τους γάμους φίλων αποσπούσαν υπερβολικά την προσοχή μου από την επιτυχία», τονίζει ο Luke που έκανε περιουσία χάρη στην εξαιρετική ιδέα του να ιδρύσει την εταιρία δημοσίων σχέσεων HighKey Agency.

«Οι άνθρωποι έχουν πάρα πολλούς φίλους… Δεν υπάρχει ούτε ένα μέρος του εαυτού μου που να ανησυχεί για το ότι δεν έχω φίλους σε αυτή την ηλικία», πρόσθεσε ο 23χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «δεν έχω πάρει ούτε μια μέρα άδεια εδώ και επτά χρόνια».

Επειδή, βέβαια, είναι δύσκολο για κάθε άνθρωπο να αντέξει χωρίς την παρουσία άλλων ανθρώπων δίπλα του, ο Luke διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με τα αδέλφια του.

«Μετά τη δουλειά, όποια ώρα της ημέρας μου απομένει, την αφιερώνω στα αδέρφια μου και τις συζητήσεις μας για τη δουλειά και την κατεύθυνση προς την οποία θα πρέπει να κινηθούμε. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ό,τι χρειάζεται για να επιτύχουν την εστίαση στους στόχους τους. Δεν θα χάνω τον χρόνο μου παίζοντας βιντεοπαιχνίδια ή πίνοντας σε μπαρ».

Η ακραία λογική του βασίζεται σε έναν στόχο που έχει θέσει. Να γίνει δισεκατομμυριούχος πριν τα 40 του…